Help for English

LEMMA-souboj titanu...VSADTE SI!

 

LionessCZ: Od kdy se za spravne vyplneny test udeluji ceny? Od toho jsou prece jednicky…

Tak já se jdu zahrabat… 7k :oops:

to Georgia: Nevím, mě doma od malička říkali, že mám hubu přes příč :-). Ale jsem ráda, když mě někdo řekne, že ho dokáži pobavit ;-), mám pak lepší pocit po těle.

to Pavel737: Sportovní podniky, na které se sází považuji za komerční záležitost a zúčastnění gladiátoři by měli být tím pádem nějak odměněni. Při nejmenším alespoň popravením protivníka.

to Humanfrog: Koukám, že pánovi nejsi dostatečným protivníkem, no nic si z toho nedělej dyť jsme jen blbý konstruktéři. :-)

to seqwence: to snad je dobry na tvuj vek, vis kolik budes mit az te bude tolik co nam :-)

btw panovi je 17, a z vasich narazek si nic nedela…sak vam treba ve stari doroste(myslim intelekt) :-)

seqwence: Ja mel minuly rok pod 8k…aspon ted mas motivaci se ucit(stejne jako ja)

Však se učím.. každý den se naučím (z konetxu apod, ne samostatně) alespon 10 nových slov… Ale to muze trvat dele… :-D

to Pavel737: Prominte v odstavci, ktery jsem vam psala nevidim jedinou narazku. Takze vasi narazku na muj intelekt jste si mohl odpustit. A jste snad muzskeho pohlavi nebo se pletu?

2Pavel737: Ten vek na Vas prozradil uz Vas prvni prispevek. Mate pekne vysledky v anglictine. To je chvalihodne. Mel byste si ale zvyknout na fakt, ze kdyz se stene chova ve prolecnosti dospelych nevhodne tak ho proste nekdo okrikne… Ale nebojte za 10 let Vam to dojde. Jedina cesta z puberty je pokus-omyl.

P.S. Nebudte drskaty na moji zenu. Tady sranda konci.

Pavle, už opravdu přeháníš… Vím, že se cítíš být „rádoby“ raperem, ale takhle to nefunguje… Internet sice poskytuje možnost >téměř< bez následku vyjádřit svůj názor, to ale neznamená, že nemůžeš schytat jednu přesdržku … Já taky nejsem pitomej a v dost věcech se vyznám líp jak ty, ale nikde to nevykřikuju, nemám potřebu :)

2Seqwence: Tak 10 slov denne se nenaucim i kdybych se ehm vis co.

to seqwence: Taky mas slova, ktery si nejsi schopen si zapamatovat? Ja uz leta zapasim se sacrifice, sakra uz zase nevim co to znamena :-D .

2vachex-family :) – No, snažím se… v kontextu se to dá.. ale musí je pak člověk používat… Ale mám na to jednoduchý způsob, stačí, když si to slovíčko připomenete po týdnu a pak po dalším týdnu a snižujete riziko zapomenutí (Tzv. křivka zapomínání :D )

Sacrifice si pamatuji z „Magic: the Gathering“, možná znáš :-D
Ted mě zrovna žádné nenapadá, ale pár těch slovíček je, kterých si nemohu vůbec zapamatovat… Musím přemýšlet :-D

to Seqwence: No ja si pamatuji hru Sacrifice, dokonce jsem ji hrala a to slovo me prave pronasleduje od te doby :oops: .
Mas to krivku zapominani v graficke podobe? :-)

omg :shock:
Ja nikoho urazet nechci, nemam to ve zvyku. Vubec jsem nemel v umyslu sem svuj vysledek psat, neni zazracny. Je mi lito ze to tak dopadlo.

Seqwence: Kde proboha rikam, ze umim lip anglicky jak ty? A kde ze jine veci neumis lip jak ja? Co jsem mel delat kdyz Hum4nfrog napise: „Tak co, ktery z nas ho ma vetsiho“? Ani jsem to svoje cislo tu nezminil…a vysvetli mi prosim co jsi myslel tim ‚radoby rapperem‘ :?

Načrtnuji, mmt :-D

2pavel: ja nikoho urazet nechci, jen se snazim zastavit ten flame :-) btw, ja nerikam, ze umim anglicky jak ty.. to je irelevantni…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.