Help for English

překlad

 

Ahoj,

jak se prosím řekne v angličtině „jsme v tom dobří“ a potom ještě „tak pojďme začít“
díky :-)

Jsme v tom dobří – We're good at it. We excel in it.
Tak pojďme začít – Let's start.

alebo aj Let`s get started.

Mám prosbu mám zadanou práci a potřebuju přeložit tento článek pač angličtina není moje silná stránka.
Zákrok se služebním psem
Služební pes je jedním z nejstarších užívaných donucovacích prostředků určených k plnění úkolů zásahové jednotky. Jedná se o psa se speciálním výcvikem, který je připraven kdykoliv zasáhnout na povel svého psovoda. Psovod je člen zásahové jednotky, který má služebního psa nastarost. Jako nejužívanější plemeno psů se u zásahových jednotek používají např: rotvajleři, němečtí ovčáci, pitbulové, dobrmani… a další. Tito psy skládají jednou ročně odbornou způsobilost zkouškou před kynologickou komisí policie ČR. Pokud pes vyhoví, vystaví se mu osvědčení, že může být užíván po dobu jednoho roku k zákrokům zásahové jednotky. Dále se také zkoumá zdravotní stav psa a to za běžných okolností jednou za rok. Služební pes je cvičen 2* týdně na zadržení osoby, vyhledání výbušnin a drog, k prozkoumávání objektů a k záchranným úkonům. Je nutné, aby každý pes byl cvičen na jinou dovednost a tu vycvičit téměř k dokonalosti. Služební pes se nasazuje na zákrok jen na pokyn velitele zásahu.

Sehnala sem překlad ale nejsem si jistá jedná-li se správný překlad, potřebavala bych případně opravit chyby.
The service dog is one of the oldest used coercive means to carry out the tasks intervention unit. Jedná se o psa se speciálním výcvikem, který je připraven kdykoliv zasáhnout na povel svého psovoda. Handler is the intervention unit, which has a service dog in charge. The most-used breed dogs for intervention teams used eg: Rottweilers, German ovčáci, pitbulové, Doberman pinscher … and more. These dogs made up once a year professional competence examination before the Police Commission Kynologický CR. If a dog suit, he shall issue a certificate that can be used for one year to zákrokům intervention unit. It is also examining the health status of the dog and under normal circumstances, once a year. The service dog is trained 2 times a week to arrest people, search for explosives and drugs, to the exploration of objects and rescue operations. It is necessary that each dog was trained on a different skill, and the train almost to perfection. It is necessary that each dog was trained on a different skill, and the train almost to perfection. Professional dog puts on the action only on the instructions of the master action.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.