No docela to tam zamumlala, ale rozumět je…Naštěstí
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž
No docela to tam zamumlala, ale rozumět je…Naštěstí
páni, tomuhle vy říkáte lehký???
Re:
No jasně. Už se nemůžu dočkat těch těžkých Doufám, že nás Marek trochu potrápí..
Může se zaptat, ta ukázka je přímo ze seriálu (odpověď už mám, nechci vyzvídat)? Zazní tam? Nebo je to znělka?
Může se zaptat, ta ukázka je přímo ze seriálu (odpověď už mám, nechci vyzvídat)? Zazní tam? Nebo je to znělka?
Re:
Vzdycky nazacatku to zazni… s uvodnimi titulky…
Re:
No jasně. Už se nemůžu dočkat těch těžkých Doufám, že nás Marek trochu potrápí..
Re: Re:
Budu se snažit. Ale zase je tu tolerance 5 špatných odpovědí… takže to snad nebude vadit. Ale jsem přesvědčen, že s pomocí googlu a YouTube to každý zvládne.
Re:
Jo, je to znělka.
Mám to!
To jsem si oddechla. Už jsem byla přesvědčená, že budu muset soutěž vzdát hned na začátku.
pekna ukazka zrovna zo serialu ktory sa mi pozdava asi najviac
Wow, what a competition! And finally some more listening, thanks, this looks awesome!
pekna ukazka zrovna zo serialu ktory sa mi pozdava asi najviac
Re:
no tak to hadam nemyslis vazne…:D ja ked som to 1× pocul tak som sa siel vzdat…tak potom zajtra cakam ze mi o tom seriali nieco povies lebo ho vobec nepoznam…:D
Whoopee!!
Skvělé, skvělé, skvěléé… Jsem maximálně překvapena úplně se těším, až vyhraju.. Jen ta první otázka mě dostala.. nevadí, ještě mi jich zbejvá dost
Opravdu samé skvělé nápady… Jste prostě úžasný…
Jen se chci zeptat, jestli ty postavy (viz. soutěžní otázka) můžeme
vybírat jen z těch seriálů, které jsou napsané nahoře a nebo
z jakéhokoliv seriálu, co existuje?
Opravdu samé skvělé nápady… Jste prostě úžasný…
Jen se chci zeptat, jestli ty postavy (viz. soutěžní otázka) můžeme vybírat jen z těch seriálů, které jsou napsané nahoře a nebo z jakéhokoliv seriálu, co existuje?
Re:
Příště si to radši musím pořádně pročíst, než se na něco začnu ptát. Větou v závorce budiž objasněno…
2. otazka
Tak tohle je parádní otázka.
Můžu říct, že znám 6 z těchto seriálů a naštěstí ve 3 je
doktor
Mám to!
To jsem si oddechla. Už jsem byla přesvědčená, že budu muset soutěž vzdát hned na začátku.
Re: Mám to!
Už jsem to chtěla taky vzdát, ale vy jste mě povzbudila, že se to dá najít. A už to taky mááám
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.