Tak nevím
asi mám něco špatně, ale neslyším slova, jen hudbu i přes sluchátka. To je zajímavé, protože jinak písničky poslouchám a slyším dobře.
Komentáře k článku: "Not Today" by Josh Ryan
Tak nevím
asi mám něco špatně, ale neslyším slova, jen hudbu i přes sluchátka. To je zajímavé, protože jinak písničky poslouchám a slyším dobře.
Tak nevím
Re: Tak nevím
Tomu moc nerozumím… myslíte, že je tomu špatně rozumět a nebo že tam vůbec text není slyšet? Já to zkoušel a mě to jde normálně. Není možná, že vám hraje ze stereo záznamu jen jeden kanál? Potom bych bylo možné neslyšet kvalitně zpěv. Ale naše nahrávka je v pořádku.
Re: Tak nevím
Tomu moc nerozumím… myslíte, že je tomu špatně rozumět a nebo že tam vůbec text není slyšet? Já to zkoušel a mě to jde normálně. Není možná, že vám hraje ze stereo záznamu jen jeden kanál? Potom bych bylo možné neslyšet kvalitně zpěv. Ale naše nahrávka je v pořádku.
Re: Re: Tak nevím
Možná to bude tím, nechám si to zkontrolovat a upravit. Díky.
no teda, jsemsi myslela, že to bude lepší, takový blbý chyby, ale tak co…
100%
noooo tak tohle se nějak povedlo..ale bylo to celkem lehký jen to tension build,váhal jsem jestli tam nebude built ale trefil sem to správně klidně Marku i těžší můžeš příště,jinak bezva
The sh
Proč se „the strings“ čte jako „dý strings“ a ne jako „d strings“? Neumim napsat fonetický znaky, snad mi rozumíte. Nebo se mi to jenom zdá?
The sh
Proč se „the strings“ čte jako „dý strings“ a ne jako „d strings“? Neumim napsat fonetický znaky, snad mi rozumíte. Nebo se mi to jenom zdá?
Re: The sh
protože tam zpívá THESE strings a ne THE strings. V textu to opravím.
Krásna pieseň… zaujímavý text…potešila ma…ďakujem
Pěkné
Děkuji, pěkné a docela lehké.
Jirka
90%…blbý chyby. Btw moc pěkná písnička
85%
4 chyby z toho 2 rovnaké : hair namiesto head
Nevíte někdo kde tu písničku stáhnout? Neotravovala bych s tím,ale hledám ji už čtvrt hodiny a nic…
Tyjo mam ze sebe radost 85%, ale mne to staci, protoze mi to prislo tezky a myslela jsem, ze budu mit tak 50…
Re:
Ahoj, na youtube si muzes pisnicku pustit kdykoliv jsi on-line, coz v dnesni dobe nebyva problem. Dalsi dobra vec je zadat si do googlu „lyric“ a nazev zpevaka a pisnicky a objevi se Ti jeji text. Takhle se muzes ucit neustale nova slovicka:o)
preklad
Dobry den, mam par otazek k prekladu:
I won't reach for you
Nemohlo by v prekladu znamenat „take neziskam Te?“
I don't want someone to foolow
Nemoho by znamenat take „nechci nikoho nasledovat?“ ci spise „nechci, aby
me nekdo nasledoval“, myslim v mem chovani…
Over my head
Nemohlo by byt spise „nad mou hlavou“
Dekuji za odpoved a take za tak uzasne stranky, ktere mi moc pomahaji
s anglictinou!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.