2? To se máte. Já našla jeden celkem rychle a víc ani ťuk. Teda potom jsem našla asi další dva, ale z jiných sérií než první
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž
2? To se máte. Já našla jeden celkem rychle a víc ani ťuk. Teda potom jsem našla asi další dva, ale z jiných sérií než první
taky jsem na 2
Re:
Mááám to, je to možné
Hledám už 2 hodiny a našel jsem zatím jen 2, ten zbytek ne a ne najít. Zato jsem přišel cestou na pár hezkých písniček, o kterých jsem neměl ani tušení, že na HFE jsou.
Re:
Mým záměrem taky tak trochu bylo, abyste objevili některé pěkné písničky, co tu máme. Nejdřív jsem koketoval s myšlenkou, že dám jen limit dvě písničky ze dvou seriálů, ale to by zase bylo moc lehké. Tak ještě hledejte. Najít se to dá, jak vidíte.
tak po 3,5h hledání to mám
Re:
přesně tak, mám úplně stejný problém:-(…no nic, asi na to juknu ještě zítra.přeju všem hodně štěstí při hledání!:-)
Tak já to vzdávám, dneska mi to nějak nejde. Kdyby mi chyběl jeden, tak
se ještě pokusím, ale takhle..:?
Tak hodně zdaru všem
mám 2 a ten 3. nemuzu najit
to je síla
tak další mínus bodík. 1.a 2. část otázky by byla, ale ta třetí ani náhodou.
Dělala jsem co jsem mohla , ale úspěšná jsem nebyla
Můžu se zeptat, já jsem dneska nějaká pomalá a až ted jsem si přečetla úvod.
Nezáleží na tom, jestli zodpovím 16 či všech 20, prostě jakmile jsem na 15 tak to na slosování stačí a to, že bych měla zodpovězeno víc, na mé šanci vyhrát nic nemění? Děkuju za ujasnění, já už fakt nemyslím
Můžu se zeptat, já jsem dneska nějaká pomalá a až ted jsem si přečetla úvod.
Nezáleží na tom, jestli zodpovím 16 či všech 20, prostě jakmile jsem na 15 tak to na slosování stačí a to, že bych měla zodpovězeno víc, na mé šanci vyhrát nic nemění? Děkuju za ujasnění, já už fakt nemyslím
Re:
Ano, přesně tak. Stačí jich patnáct správně a jste ve slosování. Když jich budete mít dvacet, nic to na vaší šanci nemění… i když plánuji malý bonus pro extra úspěšné řešitele.
Tak jsem si říkala, že se na to ještě mrknu a našla jsem další,
kterou nemůžu použit dle kritérií do odpovědi. No nejsem já smolař?
Na zítřejší otázku se už těším
tak včerejší otázku nemám ani po pár hodinách hledání a odpověď na tu dnešní vím po 5 vteřinách. JJ to potěší.
12. otázka
Heuréka. Našla jsem. Nakonec se to podařilo. Jen doufám, že to je správně
12. otázka
Heuréka. Našla jsem. Nakonec se to podařilo. Jen doufám, že to je správně
Re: 12. otázka
Asi se mi v noci lépe přemýšlí, ale dal jste nám zabrat, pane magistře! Nakonec jsem těch písniček našla 6. Ale tři z nich jste asi neměl na mysli.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.