Help for English

And the winners are... (výsledky seriálové soutěže)

Komentáře k článku: And the winners are... (výsledky seriálové soutěže)

No tak gratuluji :-D

Jé to je příjemné vědět, že jsem měl odpovědi správně =) A všem vítězkám gratuluji (všímáte, že poslední soutěže vyhrává jen něžné pohlaví? :-D)

Sice jsem si dělal naděje, ale gratuluji šťastlivcům! :-D

Velká gratulace všem :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Michal Bohuš vložený před 16 lety

Sice jsem si dělal naděje, ale gratuluji šťastlivcům! :-D

Re:

Ještě si naděje můžete dělat… viz informace o víkendovém losování.

Všem výherkyním upřímně gratuluji. Tak snad zase někdy příště… :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Thelvyn vložený před 16 lety

Jé to je příjemné vědět, že jsem měl odpovědi správně =) A všem vítězkám gratuluji (všímáte, že poslední soutěže vyhrává jen něžné pohlaví? :-D)

Re:

Když já nevím, jak počítač přinutit, aby nebyl sexista. No, ale on je totiž docela nepoměr mezi pohlavími… tedy nemyslím obecně, ale myslím mezi soutěžícími. Přesně to spočítané nemám, ale myslím, že je to tak 4:1 ve prospěch žen.

Prostě ženy jsou asi víc na to učení a vzdělání… a my chlapi na takové ty mužské záležitosti – pívo, motorky, auta…
Učil jsem deset let na gymnáziu a teď na VŠ a většinou je poměr žena dívek ještě větší, než mých 4:1.

Ale zajímavý námět na anketu.

CONGRATULATIONS

Vyherkynam samozrejme gratulujem a tak sa mi zda ze som nasiel o jeden oblubeny serial viac o ktorom sice nic neviem ale sa odohrava v pre mna naj meste…London…takze ku Californication mi pribudol aj The IT Crowd

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re:

Když já nevím, jak počítač přinutit, aby nebyl sexista. No, ale on je totiž docela nepoměr mezi pohlavími… tedy nemyslím obecně, ale myslím mezi soutěžícími. Přesně to spočítané nemám, ale myslím, že je to tak 4:1 ve prospěch žen.

Prostě ženy jsou asi víc na to učení a vzdělání… a my chlapi na takové ty mužské záležitosti – pívo, motorky, auta…
Učil jsem deset let na gymnáziu a teď na VŠ a většinou je poměr žena dívek ještě větší, než mých 4:1.

Ale zajímavý námět na anketu.

Re: Re:

To je pravda, chodím do jazykovky a moje zkušenost je, že jsem ve tříde jediný nebo jsme 2 chlapi mezi samýma babama :-D No jo, ženy mají na jazyk asi větší nadání nebo jsou více ctižádostivé, kdo ví? =)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Šandy vložený před 16 lety

CONGRATULATIONS

Vyherkynam samozrejme gratulujem a tak sa mi zda ze som nasiel o jeden oblubeny serial viac o ktorom sice nic neviem ale sa odohrava v pre mna naj meste…London…takze ku Californication mi pribudol aj The IT Crowd

Re: CONGRATULATIONS

No IT Crowd určitě stojí za zhlédnutí. Určitě první dvě série. :-D

Asi nikdy v ničem nevyhraju

Škoda, že je již tolik účastníků. Šance na výhru se rapidně snižuje. Byla to fakt zábava, ale stálo to i dost úsilí a opět nic. Myslím, že si dám nějakou dobu pauzu od soutěžení. :-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lerus vložený před 16 lety

Škoda, že je již tolik účastníků. Šance na výhru se rapidně snižuje. Byla to fakt zábava, ale stálo to i dost úsilí a opět nic. Myslím, že si dám nějakou dobu pauzu od soutěžení. :-(

Re: Asi nikdy v ničem nevyhraju

No ale představte si, že si to třeba řekne každý… a v příští soutěži třeba bude jen pár soutěžících… tím byste se připravil o obrovskou šanci.

A hlavně, jak říkám, ještě o víkendu můžete vyhrát…

To chce trpělivost. Taky jsem si to pořád říkala a tentokrát se usmálo štěstí:-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re:

Ještě si naděje můžete dělat… viz informace o víkendovém losování.

Re: Re:

No snad nebudu muset o víkendu trčet v práci.

Klíííd…Každý den přece nemůže být posvícení.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.