Help for English

And the winners are... (výsledky seriálové soutěže)

Komentáře k článku: And the winners are... (výsledky seriálové soutěže)

Niknu inemu sa nezda ze hlavna stranka je teraz taka prazdna bez ikony tych serialov?…no nic uz som si na to asi zvykol

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Šandy vložený před 16 lety

Niknu inemu sa nezda ze hlavna stranka je teraz taka prazdna bez ikony tych serialov?…no nic uz som si na to asi zvykol

Re:

Ale ona zas nějaká soutěž bude, před vánoci se bude soutěžit o knížky z englishbooks a taky o software. Seriály asi teď necháme uležet. Uvidíme.

gratulace

přidávám se ke všem gratulacím, všechny výherkyně si to zasloužily. Já jsem se taky snažila soutěžit, ale bylo to docela časově náročné a nestlihla jsem celou soutěž od začátku, takže jsem to nakonec vzdala. Ale už se těším na další soutěž. Vy Marku máte můj obdiv, příprava celého maratonu Vám musela zabrat spoustu času a taky ty nápady na záludné otázky, super. Jste jednička!!!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re:

Ale ona zas nějaká soutěž bude, před vánoci se bude soutěžit o knížky z englishbooks a taky o software. Seriály asi teď necháme uležet. Uvidíme.

Re: Re:

Tak na to se moc těším, protože knížky, to je moje. A Englishbooks jsem si úplně zamilovala. Ty knihy jsou nádherné. Taky už mám pěknou sbírku. Ale vůbec bych se nezlobila, kdyby přibyla další.

Gratulace

Taky se přidávám ke gratulacím. Já jsem úplně špatně pochopila 6. otázku. Místa jsem všechna našla, ale myslela jsem, že se jedná o 7 konkrétních měst – tedy buď skutečných nebo smyšlených atd. Protože jsem u žádných sedmi nic společeného nenašla, tak jsem nic nenapsala :oops:

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

Re: Re:

Tak na to se moc těším, protože knížky, to je moje. A Englishbooks jsem si úplně zamilovala. Ty knihy jsou nádherné. Taky už mám pěknou sbírku. Ale vůbec bych se nezlobila, kdyby přibyla další.

Re: Re: Re:

Jééé…knížky to je moje mánie :-D A díky Georgii, která psala tip, že kupuje angl. knížky v sekáči, mám pár super úlovků :-) Dík … a na soutěž se moc těším !!!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lidka vložený před 16 lety

Gratulace

Taky se přidávám ke gratulacím. Já jsem úplně špatně pochopila 6. otázku. Místa jsem všechna našla, ale myslela jsem, že se jedná o 7 konkrétních měst – tedy buď skutečných nebo smyšlených atd. Protože jsem u žádných sedmi nic společeného nenašla, tak jsem nic nenapsala :oops:

Re: Gratulace

Ale to je jen jedna otázka, důležité je „vdržať“ a to jsme zvládly! Také jsem bojovala s překlady a kdyby bylo nutné odpovídat ihned, tak bych to nezvládla. Ale když byl čas, tak jsem bojovala. A jsem na sebe pyšná. Dokázaka jsem si texty přeložit, pochopila jsem je a našla jsem si otázky na anglických webech, takovou inspiraci a poháněcí motor na učení málokdy najdeš. Skoro se mi stýstká, a lituji, že to není „nekonečná soutěž“. Ale už se těším na dalšÍ slíbené soutěže a inspirace a těší mě, že nejsen sama, která se navzdala a bojüje dál.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

Re: Gratulace

Ale to je jen jedna otázka, důležité je „vdržať“ a to jsme zvládly! Také jsem bojovala s překlady a kdyby bylo nutné odpovídat ihned, tak bych to nezvládla. Ale když byl čas, tak jsem bojovala. A jsem na sebe pyšná. Dokázaka jsem si texty přeložit, pochopila jsem je a našla jsem si otázky na anglických webech, takovou inspiraci a poháněcí motor na učení málokdy najdeš. Skoro se mi stýstká, a lituji, že to není „nekonečná soutěž“. Ale už se těším na dalšÍ slíbené soutěže a inspirace a těší mě, že nejsen sama, která se navzdala a bojüje dál.

Re: Re: Gratulace

Teda škoda, že tu není oprava chyb, ve svém nadšení jsem nadělala tolik překlepů, že se až stydím. Omlouvám se.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.