No, já jsem si včerejšek už obrečela, tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat dnes a kdo dnes vyhraje. Držím vám všem pěsti
Komentáře k článku: Seriály podruhé
No, já jsem si včerejšek už obrečela, tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat dnes a kdo dnes vyhraje. Držím vám všem pěsti
Re:
Třeba se na vás usměje štěstí ještě dneska Opravdu byste si to zasloužila!
ne, myslím, že jednou vylosovaní už nejsou v dalším losování, ale děkuji všem, kteří mi přáli. Moc mne to těšilo, když jsem ráno přišla a četla si komentáře.
a ja som sa uz potesil ze dnes vecer si to striehnete…skoda ze vcera…vlastne este dnes vam to nevislo…
ne, myslím, že jednou vylosovaní už nejsou v dalším losování, ale děkuji všem, kteří mi přáli. Moc mne to těšilo, když jsem ráno přišla a četla si komentáře.
Re:
Skutečně losuji jen z těch, kteří ještě v této soutěži vytažení nebyli.
njn, jdu spinkat
ja mam proste smulu ve hre asi
tak vy vylosovani budte rychliiii
Tak zase nic… Ale těším se příště Dobrou
Tak dneska zase nic. Ale všem zúčastněným přeji hodně štěstí…
Škoda, škoda … že ani dneska to nevyšlo … ale o to vic se budu tešit na další soutěž Všem vylosovaným přeju hodně štěstí v rychlosti, a všem ostatním přeju dobrou noc
zase nic…ale to nevadi,snad příště. Už se těším na další soutěž. Tyto stránky jsou fakt super.
tečka
Tak to byla bezvadná tečka za touhle skvělou soutěží. Opravdu jste to celé báječně vymyslel. Gratultji výherkyním a těším se také na příště.
tečka
Tak to byla bezvadná tečka za touhle skvělou soutěží. Opravdu jste to celé báječně vymyslel. Gratultji výherkyním a těším se také na příště.
Re: tečka
Po včerejší noci jsem ti držela palce, říkala jsem si, že si vyberereš X-Files a tak jsem v pohodě prospala celou dnešní noc. Tak tedy příště a taky blahopřeju všem výhercům.
Všem moc gratuluji Užijte si sledování seriálů.
Marku, neprozradíš jaká bude příští soutěž?
Prosím mohl byste opět napsat jména těch 3, kteří se nestihli ozvat?
a jinak samozřejmě děkuji za skvělou soutěž, moc jsem se bavila.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.