Help for English

Seriály podruhé

Komentáře k článku: Seriály podruhé

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kačka vložený před 16 lety

Prosím mohl byste opět napsat jména těch 3, kteří se nestihli ozvat?
a jinak samozřejmě děkuji za skvělou soutěž, moc jsem se bavila.

Re:

prue
Anib
misula
weerunka
Lenishka

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 16 lety

Všem moc gratuluji :) Užijte si sledování seriálů.

Marku, neprozradíš jaká bude příští soutěž? :)

Re:

V prosinci budee soutěžit o knížky a software. V lednu začneme seriálem The IT Crowd – ten si kupodivu nikdo nevybral. Ostatní jsou otevřené. Určitě bych chtěl udělat nějakou sci-fi soutěž o SGA, SG1, Battlestar Gallactica apod. a určitě taky avizovaný Six Feet Under.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re:

V prosinci budee soutěžit o knížky a software. V lednu začneme seriálem The IT Crowd – ten si kupodivu nikdo nevybral. Ostatní jsou otevřené. Určitě bych chtěl udělat nějakou sci-fi soutěž o SGA, SG1, Battlestar Gallactica apod. a určitě taky avizovaný Six Feet Under.

Re: Re:

Tak to je super, na IT Crowd se moc těším, na scifi taky :)

hele tak jsem mohla vyhrát no jo jenže já už spala.. :)
stejně mám ale smůlu. chtěla jsem nejvíc vyhrát gg. v prvních kolech sem nebyla vylosovaná. pak ještě bych brala i dawsonův svět v so. taky nic. a ted, když bych ty seriály ani nebrala tak co se stane? vylosují mě :)

no nic. moc gratuluji všem výhercům.

jenm bych se ještě chtěla zeptat jestli gilmore girls si někdo vzal oboje, nebo jestli zbyly do další soutěže.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od prue vložený před 16 lety

hele tak jsem mohla vyhrát no jo jenže já už spala.. :)
stejně mám ale smůlu. chtěla jsem nejvíc vyhrát gg. v prvních kolech sem nebyla vylosovaná. pak ještě bych brala i dawsonův svět v so. taky nic. a ted, když bych ty seriály ani nebrala tak co se stane? vylosují mě :)

no nic. moc gratuluji všem výhercům.

jenm bych se ještě chtěla zeptat jestli gilmore girls si někdo vzal oboje, nebo jestli zbyly do další soutěže.

Re:

No, vzhledem k tomu, že všechno vyhrály ženy a dívky, Gilmorky byly skoro hnedka pryč.

Re:

No, vzhledem k tomu, že všechno vyhrály ženy a dívky, Gilmorky byly skoro hnedka pryč.

Re: Re: AHA

tak uz mi to je jasne preco tam Californication zostalo tak dlhotakto som sa na to nedival :D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Šandy vložený před 16 lety

Re: Re: AHA

tak uz mi to je jasne preco tam Californication zostalo tak dlhotakto som sa na to nedival :D

Re: Re: Re: AHA

mě třeba překvapilo že zbyl IT Crowd,je to super serial

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Veronika vložený před 16 lety

Re: Re: Re: AHA

mě třeba překvapilo že zbyl IT Crowd,je to super serial

Re: Re: Re: Re: AHA

No, ono zase to bylo pochopitelné. Když si můžete vybrat zadarmo seriál, který má např. 7 našvihaných DVD a nebo seriál, který má jen jedno DVD, tak člověk sáhne po tom delším a objemnějším. Takže proto byly třeba šesti či sedmidiskové sady populárnější nej jedno či dvojdiskové. Všimněte si, že poslední dva seriály v soutěži byly jen dvojdiskové.

Jaká

A o co se tedy bude soutěžit příště??

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Karel Rymeš vložený před 16 lety

Jaká

A o co se tedy bude soutěžit příště??

Re: Jaká

Teď si uděláme seriálovou pauzu až do ledna. Pak se uvidí. Začneme ale IT Crowdem, který zbyl z této soutěže.

Re: Jaká

Teď si uděláme seriálovou pauzu až do ledna. Pak se uvidí. Začneme ale IT Crowdem, který zbyl z této soutěže.

Re: Re: Jaká

A o jaké knihy a sofware se bude soutěžit.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Karel Rymeš vložený před 16 lety

Re: Re: Jaká

A o jaké knihy a sofware se bude soutěžit.

Re: Re: Re: Jaká

s englishbooks to bude soutěž o poukázky na nákup v internetovém obchodě englishbooks.cz

Software bude náš Smart Tests.

a pb nebude? :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pavel737 vložený před 16 lety

a pb nebude? :-)

Re:

Taky určitě někdy bude. :-)

Re:

Taky určitě někdy bude. :-)

Re: Re:

Na Amazonu ho mají za docela dobrou cenu – $ 15. Škoda, že už mám na vánoce dárky nakoupený.. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.