Prosím mohl byste opět napsat jména těch 3, kteří se nestihli ozvat?
a jinak samozřejmě děkuji za skvělou soutěž, moc jsem se bavila.
Re:
prue
Anib
misula
weerunka
Lenishka
Komentáře k článku: Seriály podruhé
Prosím mohl byste opět napsat jména těch 3, kteří se nestihli ozvat?
a jinak samozřejmě děkuji za skvělou soutěž, moc jsem se bavila.
Re:
prue
Anib
misula
weerunka
Lenishka
Všem moc gratuluji Užijte si sledování seriálů.
Marku, neprozradíš jaká bude příští soutěž?
Re:
V prosinci budee soutěžit o knížky a software. V lednu začneme seriálem The IT Crowd – ten si kupodivu nikdo nevybral. Ostatní jsou otevřené. Určitě bych chtěl udělat nějakou sci-fi soutěž o SGA, SG1, Battlestar Gallactica apod. a určitě taky avizovaný Six Feet Under.
Re:
V prosinci budee soutěžit o knížky a software. V lednu začneme seriálem The IT Crowd – ten si kupodivu nikdo nevybral. Ostatní jsou otevřené. Určitě bych chtěl udělat nějakou sci-fi soutěž o SGA, SG1, Battlestar Gallactica apod. a určitě taky avizovaný Six Feet Under.
Re: Re:
Tak to je super, na IT Crowd se moc těším, na scifi taky
hele tak jsem mohla vyhrát no jo jenže já už spala..
stejně mám ale smůlu. chtěla jsem nejvíc vyhrát gg. v prvních kolech sem
nebyla vylosovaná. pak ještě bych brala i dawsonův svět v so. taky nic. a
ted, když bych ty seriály ani nebrala tak co se stane? vylosují mě
no nic. moc gratuluji všem výhercům.
jenm bych se ještě chtěla zeptat jestli gilmore girls si někdo vzal oboje, nebo jestli zbyly do další soutěže.
hele tak jsem mohla vyhrát no jo jenže já už spala..
stejně mám ale smůlu. chtěla jsem nejvíc vyhrát gg. v prvních kolech sem nebyla vylosovaná. pak ještě bych brala i dawsonův svět v so. taky nic. a ted, když bych ty seriály ani nebrala tak co se stane? vylosují měno nic. moc gratuluji všem výhercům.
jenm bych se ještě chtěla zeptat jestli gilmore girls si někdo vzal oboje, nebo jestli zbyly do další soutěže.
Re:
No, vzhledem k tomu, že všechno vyhrály ženy a dívky, Gilmorky byly skoro hnedka pryč.
Re:
No, vzhledem k tomu, že všechno vyhrály ženy a dívky, Gilmorky byly skoro hnedka pryč.
Re: Re: AHA
tak uz mi to je jasne preco tam Californication zostalo tak dlhotakto som sa na to nedival
Re: Re: AHA
tak uz mi to je jasne preco tam Californication zostalo tak dlhotakto som sa na to nedival
Re: Re: Re: AHA
mě třeba překvapilo že zbyl IT Crowd,je to super serial
Re: Re: Re: AHA
mě třeba překvapilo že zbyl IT Crowd,je to super serial
Re: Re: Re: Re: AHA
No, ono zase to bylo pochopitelné. Když si můžete vybrat zadarmo seriál, který má např. 7 našvihaných DVD a nebo seriál, který má jen jedno DVD, tak člověk sáhne po tom delším a objemnějším. Takže proto byly třeba šesti či sedmidiskové sady populárnější nej jedno či dvojdiskové. Všimněte si, že poslední dva seriály v soutěži byly jen dvojdiskové.
Jaká
A o co se tedy bude soutěžit příště??
Jaká
A o co se tedy bude soutěžit příště??
Re: Jaká
Teď si uděláme seriálovou pauzu až do ledna. Pak se uvidí. Začneme ale IT Crowdem, který zbyl z této soutěže.
Re: Jaká
Teď si uděláme seriálovou pauzu až do ledna. Pak se uvidí. Začneme ale IT Crowdem, který zbyl z této soutěže.
Re: Re: Jaká
A o jaké knihy a sofware se bude soutěžit.
Re: Re: Jaká
A o jaké knihy a sofware se bude soutěžit.
Re: Re: Re: Jaká
s englishbooks to bude soutěž o poukázky na nákup v internetovém obchodě englishbooks.cz
Software bude náš Smart Tests.
a pb nebude?
a pb nebude?
Re:
Taky určitě někdy bude.
Re:
Taky určitě někdy bude.
Re: Re:
Na Amazonu ho mají za docela dobrou cenu – $ 15. Škoda, že už mám na vánoce dárky nakoupený..
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.