Help for English

Seriály podruhé

Komentáře k článku: Seriály podruhé

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 16 lety

Re: Re:

Na Amazonu ho mají za docela dobrou cenu – $ 15. Škoda, že už mám na vánoce dárky nakoupený.. :-)

Re: Re: Re:

Já už jsem se teď rozhodl nakupovat jen na britském. Je to rychlejší, DVD většinou dojdou v lepším stavu a hlavně je to region 2. A když se hezky počká, často se dá sehnat takový seriál i za 15 liber. Je to pořád dražší ale výhody převažují nad nevýhodou.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Já už jsem se teď rozhodl nakupovat jen na britském. Je to rychlejší, DVD většinou dojdou v lepším stavu a hlavně je to region 2. A když se hezky počká, často se dá sehnat takový seriál i za 15 liber. Je to pořád dražší ale výhody převažují nad nevýhodou.

Re: Re: Re: Re:

To je zase pravda, co jsem koukal tak na britským mají i levnější seriál Doctor Who. Nebo například Friends mají všech 10 sérií za 48 liber.

gratulace

celý víkend jsem se sem nedostala a byla jsem na trní, jestli jsem něco neprošvihla :-) nic mě nemusí mrzet a tak gratuluju všem co měli štěstí a taky výdrž :-D

Díky

Moc děkuju za tuhle soutěž. Tajně jsem doufala, že by se mohlo usmát štěstí a já dala ségře, která taky soutěžila pěknej narozeninovej dárek (měla 21 právě v den losování), tak jsme čekaly i o víkendu a nic. Tak snad příště… :-) ale díky

Dr Who to je fakt super serial, my doma chytáme BBC a fakt je to dobrý.

SG a Battlestar Gallactica jsou nase oblibene serialy tak jsme si vcera typovali jake otazky hodne scifistu budete davat :). Jsme na ne moc zvedavy, ale souteze o SGA a Battlestar se nezucastnime, protoze uz je doma mame az do treti sezony.

Takto se to neda posuzovat :). Kdybych vyhrala tak bych volila jako prvni Californication, protoze jsem to jeste nevidela a vypada to zajimave a na druhem miste IT Crowd, X-files uz mam, ale jinak by to byla moje treti volba. Proti Gilmorkam nic nemam, ale kdysi jsem je videla sice cesky, ale radeji se kouknu na neco noveho. No a proste pro Davida Duchovnyho mam slabost :).

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.