Help for English

Vánoční soutěžení s Englishbooks.cz (výsledky)

Komentáře k článku: Vánoční soutěžení s Englishbooks.cz (výsledky)

Super soutěž :) Třeba se na mě a na ostatní usměje štěstí, kteří nevyhráli v seriálový soutěži.

:-) :-) hezkéééé!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 16 lety

Super soutěž :) Třeba se na mě a na ostatní usměje štěstí, kteří nevyhráli v seriálový soutěži.

Re:

S tím se dá jenom souhlasit, nás bookworms :-) to vždycky potěší.

skvělá soutěž, do které se může zapojit každý i bez znalosti angličtiny. Tohle jsou super stránky, díky za ně.

Malý dotázek, můžu do cen připsat i Dvd?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Michelle Lynn vložený před 16 lety

Malý dotázek, můžu do cen připsat i Dvd?

Re:

Ano, cokoliv mají v nabídce.

Díky za odpověď i za soutěž, super stránky :-D

Super nápad… :-) … Jen malý dotaz. Můžeme uvést (u obou cenových hodnot), kolik titulů chceme a pokud bychom byli vylosováni, tak si jeden z nich vybereme?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Henda vložený před 16 lety

Super nápad… :-) … Jen malý dotaz. Můžeme uvést (u obou cenových hodnot), kolik titulů chceme a pokud bychom byli vylosováni, tak si jeden z nich vybereme?

Re:

Ne, už si musíte vybrat na ostro, když vás vylosujeme, platí to jako ‚objednávka‘. Pak už si nic nevybíráte ani nemůžete měnit. Takže si teď vyberte pořádně.

Dobrý den, nevěděla jsem kam to napsat. Chtěla bych Vás poprosit, zdali byste mi nemohl přeložit větu „Japonsko je souostroví, kde můžete zhlédnout na 3 900 ostrovů.“ Nevím si rady :oops: . Předem děkuji :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Dadinka07 vložený před 16 lety

Dobrý den, nevěděla jsem kam to napsat. Chtěla bych Vás poprosit, zdali byste mi nemohl přeložit větu „Japonsko je souostroví, kde můžete zhlédnout na 3 900 ostrovů.“ Nevím si rady :oops: . Předem děkuji :-)

Re:

No, článek o soutěži s anglickými knížkami skutečně není nejlepší místo, kam takový dotaz psát. Víte, že tu máme pro tyto účely zřízené diskusní fórum? Najdete ho na levé liště.

cena

V katalogu jsou u každé knihy uvedeny dvě ceny – běžná a o 10 % menší (odměna za nákup po internetu).
Pro účely této soutěže se máme orientovat podle které z nich?
A když nějaký titul (s 10% slevou) stojí 264 Kč, dá se ještě „s odřenýma ušima“ :-) považovat za výhru za 250, nebo už nekompromisně patří do výhry za 500? :-D
Díky.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Švarc vložený před 16 lety

cena

V katalogu jsou u každé knihy uvedeny dvě ceny – běžná a o 10 % menší (odměna za nákup po internetu).
Pro účely této soutěže se máme orientovat podle které z nich?
A když nějaký titul (s 10% slevou) stojí 264 Kč, dá se ještě „s odřenýma ušima“ :-) považovat za výhru za 250, nebo už nekompromisně patří do výhry za 500? :-D
Díky.

Re: cena

Řiďte se cenami, za které se knížky na englishbooks prodávají, tedy těmi internetovými, ne těmi běžnými.

Co se týče těch 14 korun, o které ten titul přesáhl limit, teoreticky byste je měli doplatit, ale myslím, že bychom vám 14 korun odpustili. :-) Dobírka na těch 14 korun by totiž vyšla o víc než 14 korun víc, než balík bez dobírky. :-)

tak toto

len som sa prisiel pozriet na nejake vianocne pesnicky a tak a divam sa ze je tu dalsia sutaz:D:Dno tak to je ina rychlost…este ani neviem o com je ale je to supeeer…thx a lot

Tak a mám vybráno :-D Moc děkuji za další soutěž :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.