Help for English

Vánoční soutěžení s Englishbooks.cz (výsledky)

Komentáře k článku: Vánoční soutěžení s Englishbooks.cz (výsledky)

Je zajímavé, jak byla soutěž o seriály, tak měl každý spoustu typů a nápadů a tady – u zajímavého tématu, každý si své typy držteé pod pokličkou ? Já například nasáhla po četbš, ale po učebnicích, kterých není nikdy dost. Podle typu Mc Kaye jsem si objednala Oxford Word Skills, samozřejmě pro Elementary a hned zezačátku mne upoutala svým grafickým provedením a moc se mi líbí.Slovíčka z této knihy velmi vítám.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

Je zajímavé, jak byla soutěž o seriály, tak měl každý spoustu typů a nápadů a tady – u zajímavého tématu, každý si své typy držteé pod pokličkou ? Já například nasáhla po četbš, ale po učebnicích, kterých není nikdy dost. Podle typu Mc Kaye jsem si objednala Oxford Word Skills, samozřejmě pro Elementary a hned zezačátku mne upoutala svým grafickým provedením a moc se mi líbí.Slovíčka z této knihy velmi vítám.

Re:

Především se omlouvám za překlepy, proti mému zvyku jsem si text nepřekontrolovala,
Chtěla bych se zeptat, zda jsou tipy na vybrané tituly tajné, nebo zda se smím pochlubit, co bych si přála. Jinak to sem napíšu !

Re:

Především se omlouvám za překlepy, proti mému zvyku jsem si text nepřekontrolovala,
Chtěla bych se zeptat, zda jsou tipy na vybrané tituly tajné, nebo zda se smím pochlubit, co bych si přála. Jinak to sem napíšu !

Re: Re:

Já je nijak netajím, napsal jsem Cambridge Vocabulary for First Certificate a Really Learn 100 More Phrasal Verbs :-)

Re:

Samozřejmě se chlubte!

Já zabrousila do učebnic i do četby. Napsala jsem si English Vocabulary Organiser a Pride and Prejudice od Jane Austinové – zjednodušenou verzi :-)

Já jsem ted měla nějak moc práce a celý týden jsem se nedostala na pc,dneska sem mrknu a co nevidím:)nevím jestli jsem to ještě stihla,když jsem to poslala před půl hodinou,ale doufám že ano…vybrala jsem si A Hat Full of Sky od Pratchetta, Dr Jekyll and Mr Hyde a Longman Pocket Phrasal Verbs Dictionary.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Veronika vložený před 16 lety

Já jsem ted měla nějak moc práce a celý týden jsem se nedostala na pc,dneska sem mrknu a co nevidím:)nevím jestli jsem to ještě stihla,když jsem to poslala před půl hodinou,ale doufám že ano…vybrala jsem si A Hat Full of Sky od Pratchetta, Dr Jekyll and Mr Hyde a Longman Pocket Phrasal Verbs Dictionary.

Re:

Tak já už se těším, jestli se na mě neusměje štěstí, jinak musím sáhnout do prasátka a napsala jsem Destination B1, Vocabulary for PET a Love Actually s Cd, protože ten film fakt miluju, a vřele všem doporučuju se na něj kouknout letos o Vánocích na Primě.

chybička se vloudila

Dobrý den, omlouvám se, ale omylem jsem na tento účet poslal dva soutěžní příspěvky. Nebyl to záměr. Účet mám já i má dcera a při psaní zprávy jsem si nevšimnul, že jsem přihlášen pod jejím jménem. Ještě jednou se omlouvám

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lidka vložený před 16 lety

Já zabrousila do učebnic i do četby. Napsala jsem si English Vocabulary Organiser a Pride and Prejudice od Jane Austinové – zjednodušenou verzi :-)

Re:

Tak Pride and Prejudice jsem přečetl v češtině a je to opravdu dobrý titul. Bavil mě nejvíce z celé povinné četby.

Re:

Já jsem si napsala o English Vocabulary in Use a o Test your phrasal verbs (frázová slovesa mi dělají na angličtině asi nejětší problémy :-) )

Taky jsem vybírala z obojího. Phrasal Verbs in Use a z četby dostal přednost R. Dahl a The Witches…Ale to rozhodování, to byla fuška :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lidka vložený před 16 lety

Re: Pride and Prejudice

Viděla jsem film a pak jsem si hned i koupila knihu ve zjednodušené, (jestli se tak dá nazvat 6 level) a je to fakt krásný, moje oblíbené.

Můžu se zeptat, kdy bude slosování o výherce?

Jinak já si vybral Audacity of Hope (B. Obama) a slovník od nakladatelství Macmillan.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Thelvyn vložený před 16 lety

Můžu se zeptat, kdy bude slosování o výherce?

Jinak já si vybral Audacity of Hope (B. Obama) a slovník od nakladatelství Macmillan.

Re:

Jé tak právě proběhlo. Gratuluji =)

Taky gratuluji, těch soutěžících ale bylo :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.