Také přeji Všem krásné a pohodové vánoce a šťastný nový rok, autorům přeji další skvělé nápady.
Komentáře k článku: Veselé Vánoce!
Také přeji Všem krásné a pohodové vánoce a šťastný nový rok, autorům přeji další skvělé nápady.
Velký dík za tyto stránky a krásné a klidné Vánoce všem.
Pěkné Vánoce a do nového roku hodně štěstí …a panu Markovi a Romanovi plno super nápadů a nám všem ostatním elán do učení:-D
Pěkné Vánoce, pohodový nový rok a spoustu dalších nápadů a pravidelných návštěvníků Vašeho úžasného webu.
přání
Přeji vám všem jak tvůrcům tak i uživatelům zápasícím s angličtinou krásné vánoce a pohodový a úspěšný nový rok. Mějte se krásně a užívejte si svátky – hlavně ne pracovně jako já teď
Všem přeji krásné a pohodové Vánoce a do nového roku hodně zdraví, štěstí a lásky
Také se přidávám k přání a Všem z tohoto webu přeju krásné, klidné Vánoce a šťastný a veselý Nový rok. A Všem zaujatým pro setkání držím palec pro uskutečnšění tohoto snu (a hned po Vánocích se jedu mrknout, kolik se nás vejde do toho „skleníku“ )
Autorům tohoto úžasného webu a všem jeho přátelům a pravidelným i nepravidelným návštěvníkům přeji pohodové prožití Vánočních svátků a jen to nejlepší do nového roku… A pokroky v angličtině, toť moje novoroční předsevzetí
P.S. rozhodně jsem taky pro sraz
Tiež sa pripájam a všetkým prajem ŠŤASTNÉ SVIATKY
Mějte se fajn!
Happy X-mas everyone
PŘEJI VŠEM THE BEST VÁNOCE EVER
Re: Re:
Anketa by vše jistě zjednodušila. Jsem určitě jedním z přátel angličtiny a tak bych se, (pokud by čas dovolil) přijel podívat. U mých jinak skvělých přátel nikoho angličtina nezajímá…
The thing is, I have never try to communicate in the English language more
than two minutes. To me – doesn't matter if the person is very good learner
or a native speaker…
At school, my English teachers were always using only the Czech language to
explain grammar, tenses and other boring things… I am already sick of the
school environment, for casual conversation is a pub environment much
better…
thanx for your website
Merry Christmas to all. Ramonis
P.S.: Přelouč, Kolín, Pardubice, Poděbrady, Nymburk…skvělý lokality pro
sraz :--)
Přeji všem pohodové vánoce!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.