Help for English

Veselé Vánoce!

Komentáře k článku: Veselé Vánoce!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od ppooler vložený před 16 lety

Re: Re:

Anketa by vše jistě zjednodušila. Jsem určitě jedním z přátel angličtiny a tak bych se, (pokud by čas dovolil) přijel podívat. U mých jinak skvělých přátel nikoho angličtina nezajímá…

The thing is, I have never try to communicate in the English language more than two minutes. To me – doesn't matter if the person is very good learner or a native speaker…
At school, my English teachers were always using only the Czech language to explain grammar, tenses and other boring things… I am already sick of the school environment, for casual conversation is a pub environment much better…

Re: Re: Re:

Myslím, že anketa, jak ji tu máme, je na toto tak trochu nespolehlivá. Viz současná anketa, kde už cca 400 lidí zaškrtlo, že mají jiné pohlaví než muž/žena.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od ppooler vložený před 16 lety

Re: Re:

Anketa by vše jistě zjednodušila. Jsem určitě jedním z přátel angličtiny a tak bych se, (pokud by čas dovolil) přijel podívat. U mých jinak skvělých přátel nikoho angličtina nezajímá…

The thing is, I have never try to communicate in the English language more than two minutes. To me – doesn't matter if the person is very good learner or a native speaker…
At school, my English teachers were always using only the Czech language to explain grammar, tenses and other boring things… I am already sick of the school environment, for casual conversation is a pub environment much better…

Kam zmizela Vače ikonka, není to škoda?

Taky se připojuju k přání krásných Vánoc, ať jsou naše předsevzetí, hlavně ty týkajících se angličtiny, pevná a všem se splní, a hlavně bych ráda poděkovala tvůrcům těchto stránek a i všem, kteří pomáhají a radí na help fóru :) Díky všem a krásné Vánoce :)

A máme tu Vánoce. Drazí přátelé anglického jazyka, Všechno nejlepší, hodně zdraví, lásky, štěstí a (nejenom) vánoční pohody. Hodně dárků souvisejících s angličtinou :-) .
Ať se ve zdraví všichni sejdeme na nejlepších stránkách o angličtině (těchto :-) ).

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví Jan
Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Myslím, že anketa, jak ji tu máme, je na toto tak trochu nespolehlivá. Viz současná anketa, kde už cca 400 lidí zaškrtlo, že mají jiné pohlaví než muž/žena.

Re: Re: Re: Re:

jo, na to jsem taky koukal, připadalo mi to jak z časopisu Čtyřlístek :o) Možná sem chodí i něco jinýho UFO a podobně :o)

Všetkým English pozitívnym

Čistú radosť z Vianoc želám, v novom roku stály elán, požehnanie v hojnosti, úspech v správnej činnosti.

Vánoční svátky v klidu a blízkosti rodiny a přátel a jen to nejlepší do nového roku přeji jak autorům stránek, tak všem uživatelům!

Pf2009

Pohodové Vánoce a hezký nový rok Vám všem.
:-D :-D :-D

MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR

and thanks for your web sites

Taky preju Merry Christmas to all. Pokud jde o to misto srazu, co takhle Anglie Derby? :-)

Též se přidávám a všem přeji krásný večer, klidné svátky a mnoho splněných přání v novém roce 2009.
Anglie je skutečně zajímavý nápad, jen by to chtělo sponzora na letenku :-) a pro mne možná i průvodce a překladatele v jedné osobě :oops: :-D

Merry Christmas, navrhuji meet in Glasgow....... :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

Kam zmizela Vače ikonka, není to škoda?

Tahle je lepší, jen využití možnosti změnit si ikonku …(Time from time)

Merry Christmas

Kopu darčekov,čo dušu pohladia,rodinu a priateľov,čo nikdy nezradia.K bo­hatstvu krôčika a ku šťastiu len skok – všetkým nadšencom pre English: VESELÉ VIANOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK! :-)

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví Neregistrovaný uživatel
Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Je to cirkus… ale inspirovalo mě to k ankětě kterou šoupnu letos na svůj web výsledek odhaduji tak 95% male a 5 % female

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.