Help for English

Soutěž o seriál BATTLESTAR GALACTICA

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BATTLESTAR GALACTICA

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JiM_cz vložený před 16 lety

Kdyz jsem videl ten titulek tak jsem si rekl:„ale, kaslu na to, prece se nebudu obtezovat hledanim odpovedi nekde na netu“. Ale pak kdyz jsem videl na obalu tu slecnu…:-), no mozna to tentokrat zkusim… 8-) j/k

Re:

Even a person that took part in a genocide can be attractive, can't be? ;-) I named my computer after her. She is my favourite character.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Senad vložený před 16 lety

Re: Re: Re:

No já dneska taky vstával v 11:45 :-D

Re: Re: Re: Re:

jo, ale Senad Kolář plave xD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Senad vložený před 16 lety

No já dneska taky vstával v 11:45 :-D

No právě :-D Ve vodě, pochopitelně :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od electra123 vložený před 16 lety

Re: Re:

No pánové? :-D Vím, že když už se na něco díváte, chcete aby bylo na co se dívat, tedy nějakou hezkou slečnu. Ale tak sci-fi není jen o erotice, to si pusťte jiný žánr… ;) Pravda, že ve Star Gate nic takového není, ale tam to snad ani nechybí. I tak je to podle mě skvělý seriál… :)

ale líbí se mi to vaše „sci-fi není JEN o erotice“. :-D

Jsem zvědavá zda dokončím :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Hum4nfrog vložený před 16 lety

Re:

Even a person that took part in a genocide can be attractive, can't be? ;-) I named my computer after her. She is my favourite character.

oprava: CAN'T SHE, nikoliv CAN'T BE.
(nechci být hnidopich, ale už se mě na ten dovětek někdo ptal v komentářích článku o dovětcích).

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

oprava: CAN'T SHE, nikoliv CAN'T BE.
(nechci být hnidopich, ale už se mě na ten dovětek někdo ptal v komentářích článku o dovětcích).

I see. Thank you for the correction. I'll try to remember it. Question tags will kill me one day :-P

Můj nejoblíbenější seriál ze všech… ale originál na DVD ještě nemám, jdu soutěžit :-)

ach jo…od 10. jedu na lyžák..tak snad se zůčastním někdy příště :-)

To koukám.Teď mi několik dnů nešel počítač, právě ho mám zapojený, tak jdu zkontrolovat svou oblíbenou stránku a je tady soutěž o můj oblíbený seriál. Děkuji :-)

SUPEEER

BSG, wow :*

Tak jsem se až lekla při pvní otázce. Skoro celý den si hraju se slovíčky a teď zjistím, že jsem se měla zaměřit na úplně jiný druh slovní zásoby. Budu to muset napravit. :-D

I've been thinking about your correction. Shouldn't it be rather CAN'T IT?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Hum4nfrog vložený před 16 lety

I've been thinking about your correction. Shouldn't it be rather CAN'T IT?

Ne, protože PERSON je životné podstatné jméno, můžete použít HE, nebo SHE a nebo když nevíte, jestli to je muž či žena, THEY.

Taky jsem se po dlouhé pauze podivala na HFE a jsem mile prekvapena soutezi. Ihned jsem se do ni pustila :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.