BTW, už se ví, kdo je ten otazník v seznamu?
BTW, už se ví, kdo je ten otazník v seznamu?
Ja mam ofinu, muzu se napsat k manzelovi na celo?
celé odpoledne se nechám překvapovat, jak se kdo jmenuje
Ahoj Taky se přidávám do klubu těšitelů Jinak se chystám na sraz vzít dobrou náladu, sebe a nějaký ty chechtáčky.. Domluvili ste se ještě na něčem?
No, řešily se jmenovky, ale stejně není jisté, že je budou mít všichni, nebo jo? Ale návrh zhotovoval seqwence, tak mu dyžtak napiš, aby ti ho poslal, jestli jmenovku chceš. A jestli nemáš visačku, tu ti můžu vzít já;)
to Isenstar: Zatim se me nikdo neozval, ze by potreboval jmenovku vytisknout. Muzu teda poprosit o dve visacky pro me a Humanfroga? Predem diky.
Myslím, že jmenovky si hodně lidí prostě vytiskne samo. Kdo je mít bude a kdo ne, to se koneckonců uvidí;) Takže dvě visačky, ok.
Visačku mám, ale jmenovku ne.. To LionessCZ, můžete mi ji prosím vytisknout?
Ano vytisknu, muzete prosim pozadat Seqwence aby vam jmenovku udelal, bude potrebovat vase jmeno.
Ahoj – Omlouvám se, ale na sraz bohužel nebudu moci dorazit. Mrzí mě to, ale
zdraví je přednější – musím na pár dní do nemocnice
Zálohu určitě použijete na dobré účely
Budu se těšit na další sraz, který už mi snad nic nepřekazí…
Frostpako:
Hlavně se dej do pořádku. Věřím, že tenhle sraz nebude poslední
Já to bohužel také nevidím dobře. Mám pořádně bloklý záda a skoro se nemůžu hýbat. Ale třeba se stane zázrak a bude to lepší. Tak moc jsem se těšila.
Zajdi si na ortopedii nebo na masáž, pomůže to
Já mám sice trochu rýmu, nevadí, jedu
Teda my jsme banda. Je tu někdo zdravý?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.