Help for English

Sraz Help for English

To Forstpako: Preji brzke uzdraveni.

Kdo jeste potrebuje vytisknout ceduli, poslete prosim Seqwencovi civilni jmeno aby mohl cedulku pripravit, zitra je posledni tisknouci den.

Omlouvám se, jestli to tu Marek už psal, ale vůbec nevím kde to je. Nemohl by někdo postnout odkaz na mapy.cz a pokud je to v jeho silách, tak i popsat tu cestu od vlakového nádraží? Je to někde blízko? Nebo se musí městskou dopravou? Případně napište i jaké a kolik si mám koupit lístků na autobus. :oops:
Díky.

ve vinárně/pizzerii „U Dušičků“ na Perštýnském náměstí

Pak by už neměl být problém vyhledat na mapách.

To: Pilda
No, tak z vlakového nádraží pěšky to bude asi takhle – vyjdeš před nádraží a dáš se doprava po hlavní třídě až k Zelené bráně (to je taková malá dominanta Pardubic, velká věž s hodinama…sko­ro…jako Big Ben!) projdeš pod bránou a jsi na Perštýnském náměstí. (je to přibližně 20minut)
MHD: Z nádraží nastoupíš na 6 a vystoupíš ve stanici „Náměstí Republiky“ a když se porozhlédneš kolem, uvidíš zase ten „Big Ben“ kromě 6 můžeš jet i 13,8,2. U dalších spojů si teď nejsem moc jist. Tyhle všechny jednou přímo tam a stačí ti pásmo do deseti zastávek, přestupovat nebudeš.

Díky moc kluci. :-)

A Mariusi2, lístky se tam kupují v trafice, nebo u ridiče? :-D Díky předem. :)

A nejde to vzít pěšky i přes Palackého třídu? :)

To Pilda: Tak jsem Ti nestihla odpovědět dříve :-D Pokud couráček nebude mít zpoždění, tak přijedu do Pardubic asi ve čtvrt na dvě, tak navrhuju jít tam pěšky. Nedá se to minout – z nádraží do leva a pak pořád rovně – varianta pro déšť – mi bylo řečeno jet na zastávku U Grandu. Lístky se kupovávaly v trafice v nádražní hale :-D

To Sequence: To se dozvíme až na jízdním řádu :-D – fakt nevím..

Já to podle názvů ulic neznám :oops: , ale pravděpodobně to bude ono – já se poptám – v kolik budeš na nádraží?

Tak Palackého třída je ta od nádraží a u „mekáče“ se mění na Třídu míru. :-)

To Pilda: Lístky jdou u řidiče, ale je to dražší, na nádraží je automat. Když vyjdeš schody od nástupiště dej se napravo a V BUDOVĚ uplně vpravo u východu jsou dva automaty.

To Casmoredius: Z nádraží doleva? Ale to je k PARAMU!:)

jj, taky jsem si uznahral stejnu trasu do ipodu :))

sorry Marius2 – doprava samozřejmě :-D

:-) :-) to Marius2: To je bezny zensky problem :-D my zeny mame zasadne pravou a levou stranu prohozenou.

Mam vytistene jmenovky: Casmoredius, Marius2, Pilda, Simikuku
pokud jsem na nekoho zapomnela tak hodte kamen.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.