Help for English

Sraz Help for English

No ale tak jestli chcete tak Paramo zase není tak špatné místo pro exkurzi:D jsem zvědav jestli vyrazí všechny osoby ženského pohlaví správným směrem :D…ne, to byl vtip :oops: jinak…cestou po Palackého minete náš pivovar, ale to je asi zase pánská záležitost:)

Váš pivovar? Po které straně?

Opravdu má smysl říkat na jaké straně? :-D ne, joke xD

To seqwence: No asi ne, ale pšt! 8-)
To Casmoredius: Od nádraží k Perštýnskýmu je nalevo…za první velkou křížovatkou, je mimo hlavní třídu, ale je vidět. A co mě opravdu uchvátilo (snad zato nebudu vypadat jako nějaký notorik) je fakt, že tam můžete zazvonit klidně v jednu hodinu v noci, přijde takovej děda a dá vám klidně sud, lahváče…taková „první pomoc“ :)

:-D :-D :-D :-D
My prijdeme od Zlateho andela.

To je dobry, to v Plzni nemame :-( .

To se divím :-)
Já to v Brně zatím nezkoušel :-D

No nase rodine stejne pije Budvar, ale oba jsme kdysi byli v plzenskym pivovaru na brigade, jestli jsou za to nejake body :-) .

To je opravdu zajímavý postřeh!! :-D Možná se díky tomu stanou Pce vyhledávanou destinací:-D 8-)
Ale nechci vypadat jako nevzdělanec, ale čekala jsem, že z Vás vypadne značka toho piva :oops: Jaké, že to je pivo? Pernštejn?

Pilda: Rozesílal jsem info mail o místě a čase srazu… došel Vám?

Marek Vít:
nn, nedošel. Pokud ale sedí čas 14:00 a místo, tak si s tím nemusíte lámat hlavu. :)

Zde je text:

Vážení přátelé,

plánovaný sraz proběhne podle plánu (doufejme v plném počtu 24 účastníků) v sobotu 13. června v Pardubicích ve vinárně/pizzerii „U Dušičků“ na Perštýnském náměstí. Začátek bude ve 14.00 a konec – kdo ví. Pokud byste potřebovali radu, jak se tam dostat, napište. Doporučuji také navštívit na diskusním fóru vlákno věnované našemu srazu:

http://www.helpforenglish.cz/cz/forum/?…

Těšíme se na setkání s Vámi!

Marek Vít a Petr Hudík

Zrovna jsem se vrátil ze srazu, no byla to paráda. :) Škoda, že jsem tam nemohl být dýl :) Napište potom v kolik jste skončili.

Úkol snad splním do týdne :)

Já jsem dorazil před chviličkou. Taky mě mrzí, že jsem se nemohl zdržet dýl. V jakém jazyce, že má být napsaný ten článek?
No, dneska už to stejně dělat nebudu :-)

Ahojte, taky jsem Vás moc rád poznal osobně. Samozřejmě bych tam taky vydržel ještě dlouho, ale nešlo to. Holt starosti a povinnosti. Ale bylo to fajn.

Domácí úkol – pište klidně česky. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.