Re:
Jo asi tak.Taky sem už chodím určitě víc než rok, ale registrovala jsem se pozdě,,,:)
Komentáře k článku: Soutěž o seriál THE IT CROWD
Re:
Jo asi tak.Taky sem už chodím určitě víc než rok, ale registrovala jsem se pozdě,,,:)
Něco mi říká, že tentokrát vyhraju
Něco mi říká, že tentokrát vyhraju
Re:
To je zvláštní, mně taky tak schválně
Taky zkusím štěstí Díky HFE poznávám odpolední seriály
odpověď
Asi mam blbej dotaz, ale jakym zpusobem mam odpovedet na otazku? Zaslat na mail?
odpověď
Asi mam blbej dotaz, ale jakym zpusobem mam odpovedet na otazku? Zaslat na mail?
Re: odpověď
„Všechny odpovědi se zasílají najednou dle pokynů, které zveřejníme 24. února.“ Přečtěte si pozorně zadání.
odpověď
Dobrý den, mám asi blbý dotaz, ale kam se mají posílat odpovědi? Na váš mail?
odpověď
Dobrý den, mám asi blbý dotaz, ale kam se mají posílat odpovědi? Na váš mail?
Na to už snad ani nebudu odpovídat.
dotaz
Podle mě je jedna z hlavních postav nazývána v seriálu stále svým příjmením, i přesto mám u ní uvést její „first name“?
Na to už snad ani nebudu odpovídat.
Re: Re: odpověď
Tyhle a podobné příspěvky mě už docela začínají rozčilovat
dotaz
Podle mě je jedna z hlavních postav nazývána v seriálu stále svým příjmením, i přesto mám u ní uvést její „first name“?
Re: dotaz
ANo, křestní.
Na první cenu sice nárok nemám, ale o ty dalsi bojovat budu Doufam ze tentokrat to vyjde…
Re:
To je zvláštní, mně taky tak schválně
Re: Re:
Já mám zase takové tušení, že ani tentokrát, přestože se zúčastním, nevyhraju .
Dobrý deň
Som tu úplne nová a súťaž ma zaujala. Môžu sa do nej zapojiť aj cezhraničný? Ak áno, tak kam mám odpoveď poslať.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.