…
A to vám ty odpovědě mám poslat až když budu mít všech 9??
Komentáře k článku: Soutěž o seriál THE IT CROWD
…
A to vám ty odpovědě mám poslat až když budu mít všech 9??
Oni to píšou snad naschvál
Dobrý deň
Som tu úplne nová a súťaž ma zaujala. Môžu sa do nej zapojiť aj cezhraničný? Ak áno, tak kam mám odpoveď poslať.
Re: Dobrý deň
Jistě, soutěžit můžete také. To poštovné nás při případné výhře nezabije.
Re: Dobrý deň
Jistě, soutěžit můžete také. To poštovné nás při případné výhře nezabije.
Re: Re: Dobrý deň
To teda dúfam. Kto by sa potom staral o tak fantastickú stránku!
fuha tak to mam stastie … len tak ma napadlo ze idem tu pozriet ze kedy sa to vlastne zacina ta sutaz a uz by mi usla hned prva otazka
ROFL, dnešní otázka je opravdu kultovní (kdo viděl
3. sérku)…
(snad to nebereš jako napovídání Marku, z toho se stejně moc nedoví xD
)
ROFL, dnešní otázka je opravdu kultovní (kdo viděl 3. sérku)…
(snad to nebereš jako napovídání Marku, z toho se stejně moc nedoví xD )
Re:
jo tenhle díl nám zrovna puštěli ve škole:-D jestli to je teda s tou Jen-)
druha otazka me opravdu pobavila, koukam, ze mate smysl pro humor…
obtížnost otázek
Poprvé soutěžím o seriál, který znám. Ale musím přiznat, že kdybych ho neznal, nevím, zda bych našel odpovědi na netu. Ve srovnání s minulou soutěží DC mi připadají otázky těžší. Nebo se pletu? Tedy kromě té druhé
obtížnost otázek
Poprvé soutěžím o seriál, který znám. Ale musím přiznat, že kdybych ho neznal, nevím, zda bych našel odpovědi na netu. Ve srovnání s minulou soutěží DC mi připadají otázky těžší. Nebo se pletu? Tedy kromě té druhé
Re: obtížnost otázek
Je jasné, že DC si člověk jen vybral z nabízených možností. Zde se musí trochu víc hledat. Ale z pohledu předešlých seriálových soutěží je to si myslím na stejné úrovni.
druhá otázka
Ty příspěvky ke druhé otázce mne pěkně popletly. A tak nevím, jakou odpověď očekáváte. Je více možností. Seriál jsem neviděla, odpovědi vyhedávám a obávám se, že ve dvojce bude tedy pěkný chytáček. Když Vám napíšu více odpovědí, jde to?
druhá otázka
Ty příspěvky ke druhé otázce mne pěkně popletly. A tak nevím, jakou odpověď očekáváte. Je více možností. Seriál jsem neviděla, odpovědi vyhedávám a obávám se, že ve dvojce bude tedy pěkný chytáček. Když Vám napíšu více odpovědí, jde to?
Re: druhá otázka
No, zamyslete se hlavně nad kontextem, význam IT je snad potom jasný.
Tak to budu zvědavá na konec. Napíšu to, co mne napadlo napoprvé a uvidím. Jinak se mi tohle soutěžení moc líbí. Hodně si pamatuji z Letní soutěže a tak to mám jednodušší. V létě jsem ty seriály „prolezla“ skrz naskrz.
Bohužel
Propásla jsem začátek
druhá otázka
Re: druhá otázka
V pravidlech je navíc napsáno, že musíte mít dobře 9 otázek z 10, takže pokud budete mít ostatní dobře není co řešit
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.