Môžem sa do vašich súťaží zapájať, aj keď som zo Slovenska?
Komentáře k článku: Soutěž o seriál ONE TREE HILL
Re:
ANo, můžete.
Pořád mi uniká konec té dnešní nahrávky, a protože jsem to včera prošvihl musím se snažit
Tak to já mu dnes i rozumím, ba dokonce mi přijde, že víslovnost je lepší než u seriálu.
Tak to já mu dnes i rozumím, ba dokonce mi přijde, že víslovnost je lepší než u seriálu.
Re:
omlouvám se za hrubku, myslel jsem výslovnost
whooohoooo, už se nám to blíží
Je velká chyba přidat do nahrávky třeba takové to uvozovací „that“ i když ho tam vůbec neslyším, ale příjde mi to opravdu divné, až gramaticky nesprávné, nebo jenom možná hovorové?
Je velká chyba přidat do nahrávky třeba takové to uvozovací „that“ i když ho tam vůbec neslyším, ale příjde mi to opravdu divné, až gramaticky nesprávné, nebo jenom možná hovorové?
Re:
Takové věci budu považovat za „drobné nepřesnosti“, žádný strach.
Re: Re:
Obávám se, že takových „drobných“ nepřesností tam bude bohužel víc
ups
it's much more longer and harder :-/
end
it's finished, good luck to everybody
Odesláno, ale moc velký naděje tomu nedávám
Tak to jsem stihla jen tak, tak … odeslala jsem to za pet minut dvanact … ve skutecnosti to bylo ale za devet Preju vsem trosku stesticka a smekam pred temi, kteri poslali odpovedi ze skupiny B
Tak jsem teda zvedav na vysledky. V kategorii B snad bude vyssi sance na vyhru..
Tak jsem teda zvedav na vysledky. V kategorii B snad bude vyssi sance na vyhru..
Re:
Obecně je tentokrát účast nižší, šance bude poměrně velká v obou skupinách, v B bude obrovská. Těch, kteří poslali přijatelné odpovědi do B byla opravdu jen hrstka.
Výsledky budou až asi v pozdních večerních hodinách nebo v noci.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.