super nápad, ale mám tiež problém si to tu prehrať, tak musím na cvičeniach…ale moja naj tu nieje
Komentáře k článku: Hitparáda HFE
super nápad, ale mám tiež problém si to tu prehrať, tak musím na cvičeniach…ale moja naj tu nieje
Ako si mám vybrať?
Bezva nápad, hitparáda na tomto Webe. Len mi teraz poraďte, ako si mám
vybrať :
Myslím, že by bolo jednoduchšie, keby sa skladby hodnotili bodmi /napr.
0–10/. Po vypočutí každej skladby by ju hlasujúci obodoval a mohol by
prejsť k ďalšej. Takto, po vypočutí všetkych naraz si neviem vybrať. Mne
sa ich páči viac a neviem sa rozhodnúť. Bolo by pre mňa jednoduchšie si
vypočuť jednu skladbu a hneď ju ohodnotiť.
Ale chválim výber skladieb, naozaj sa to veľmi dobre počúva
Myslím, že osobní oznámkování pro usnadnění výběru je možné:-)
My, co jsem vybírali z mnohem většího počtu, jsme to měli ještě o trochu těžší:-) Ale i tady si můžete vypomoci nějakým osobním očíslováním podle osobní obliby. I když dnes už je termín ukončení hlasování:-)
Re:
A máš nainstalovaný flash player? Tipoval bych že ne. IE má instalaci přímo pomocí prohlížeče z webu. Mozilla Firefox, Opera a Google chrome mají instalaci pomocí staženého souboru.
Stačí když si v googlu dáš najít flash player a dostaneš se na to.
Opravdu to bylo moc těžké
Díky vaší hitparádě jsem si udělala pěkné nedělní odpoledne. Bezvadný nápad, ale je těžké vybrat, neboť všichni jsou dobří.
Re:
A máš nainstalovaný flash player? Tipoval bych že ne. IE má instalaci přímo pomocí prohlížeče z webu. Mozilla Firefox, Opera a Google chrome mají instalaci pomocí staženého souboru.
Stačí když si v googlu dáš najít flash player a dostaneš se na to.
Re: Re:
Práve že som mala, lebo ak som dala nainštalovať, písalo, že už bol
nainštalovaný.
A teraz po skončení hlasovania mi to už ide.Hm…záhada.
Ale dik.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.