Help for English

Soutěž s Cambridge University Press

Komentáře k článku: Soutěž s Cambridge University Press

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re: Re: zavádějící formulace 5 otázky – dvojsmysl

Trošku jsem to doplnil… ale teď nechápu vás – vy nemůžete v záhlaví této stránky najít banner Cambridge?

Re: Re: Re: zavádějící formulace 5 otázky – dvojsmysl

Ten jsem našla, ale kde je tam ten test, to tedy nevím..

Díky za upřesnění otázky

Dík za upřesnění otázky, už jsem to našla a test udělala :oops:

Re: Re:

to mi došlo taky, že mám na ten banner klinout… ale potom se nic neděje, nenaběhne mi to :-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Mikast vložený před 16 lety

Re: Re:

to mi došlo taky, že mám na ten banner klinout… ale potom se nic neděje, nenaběhne mi to :-(

Re: Re: Re:

Je to normální hypertextový odkaz… A když vám to nejde, napište do prohlížeče tu adresu ručně.

s vyhledáním testu nebyl problém, jen bych se chtěl zeptat, co znamená „Jaké informace se objeví po vyhodnocení testu?“ Jak je to myšleno prosím?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od S.váťa vložený před 16 lety

s vyhledáním testu nebyl problém, jen bych se chtěl zeptat, co znamená „Jaké informace se objeví po vyhodnocení testu?“ Jak je to myšleno prosím?

Re:

No jako jestli počet bodů, známka, určení jazykové úrovně atd.

Ať se snažím jak se snažím, nyní (16:20) se na www.cambridge.org nedostanu. (Asi všichni z helpforenglish.cz klikli na odkaz najednou a zbořili jim server :-D :-D )

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta_ vložený před 16 lety

Ať se snažím jak se snažím, nyní (16:20) se na www.cambridge.org nedostanu. (Asi všichni z helpforenglish.cz klikli na odkaz najednou a zbořili jim server :-D :-D )

Re:

Žádný jejich výpadek jsem nezaznamenal, a to jsem na jejich stránce byl z různých prohlížečů a počítačů dnes několikrát (doma, v práci…).

Super test

Já se tam dostala hned a test jsem si udělala, no musím se vracet k tomu, co jsem měla špatně. Ale obrovsky jste mne nabudili, uvědomila jsem si své neznalosti ale také znalosti. Je to velká výza k pokračování­.Výsledek podle mne nebyl valný – jen 35 z 50, ale i tak, když jsem si své chyby projížděla, uvědomila jsem si, že jsem tuto látku probrala, ale asi ne do konce. Vím, teď, na co se zaměřit. :-) Dá to ale fušku :-) Já Vaše soutěže prostě miluju, i když mi naznačují, že musím víc makat, a že toho moc neumím. Ale důležitá je odvaha a chiŤ s tím něco uělat, 6e?

Mně tedy připadají otázky docela jasné :-D . Banner jsem našla hned a testy taky – výsledek sice mohl být lepší, protože jsem klasicky nedodržela staré dobré pravidlo RTFQ, ale co se dá dělat :-)
Díky za tuto soutěž – Engl Grammar in Use je super učebnice.

Může se na otázky odpovídat v angličtině? Doposud jsem si je tak zapisovala a teď jsem si všimla, že se asi odpovídá v češtině..

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Klára vložený před 16 lety

Může se na otázky odpovídat v angličtině? Doposud jsem si je tak zapisovala a teď jsem si všimla, že se asi odpovídá v češtině..

Re:

// Na otázky můžete odpovídat česky // :) Myslím, že tohle znamená, že je to v celku jedno ;)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Klára vložený před 16 lety

Re:

Ano, může. Běžně naše soutěže děláme tak, že lidé musí odpovídat anglicky… tady ale hrajeme taky o ESSENTIAL GRAMMAR IN USE, což je pro začátečníky, takže jsem chtěl, aby i ti se mohli účastnit, i když třeba anglicky ještě moc dobře neumí.

V seriálových soutěžích je to jasné, když by člověk neuměl odpovědět na ptázky anglicky, nemá asi smysl, aby vyhrál seriál JEN v angličtině.

Včera jsem propásla i druhou otázku,tak mám smůlu…,ale modrou učebnici doma mám,takže budu využívat ji…

Díky

Marku, rád bych poděkoval za tuhle soutěž. Na sledování filmů a seriálů moc času nemám, ale tahle soutěž mě konečně donutila se zaregistrovat. Takže díky a klidně více soutěží o takové učebnice.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.