Test
Tak se pochlubte, jakou jste měli úspěšnost v testu já 47 správných odp.
Komentáře k článku: Soutěž s Cambridge University Press
Test
Test
Re: Test
já měl jen 37/50, možná jsem to sem neměl radši ani psát , jinak soutěž perfektní, odpovědi odeslány, nervozita před slosováním vzrůstá , teď už nezbývá než jen čekat, že se třeba zadaří a budu mít štěstí.
Re: Test
já měl jen 37/50, možná jsem to sem neměl radši ani psát , jinak soutěž perfektní, odpovědi odeslány, nervozita před slosováním vzrůstá , teď už nezbývá než jen čekat, že se třeba zadaří a budu mít štěstí.
Re: Re: Test
Já 49/50
48/50 ale pár jsem jich tipoval…
konečně
jsem hrozně ráda, že se nesoutěžilo o filmy (jaký nevděk), nemám na ně vůbec čas, takže soutěž o učebnice se mi zdá zajímavější, teď už si jenom musím držte palce. Jo, a měla jsem jen bídných 39 z 50, to je hrozný…
Jo, jo soutěže o knížky, to bych brala, jsem takový bibliofil, a sběratel a tahle soutěž je prima i když jsem se bez angličtiny neobešla : viz otázku č. 6. kde jsem překládala z učebnice,ój a taky test mne dostal.No, zkuste si potvrdit, že to co jste si mysleli, že umíte najednou neumíte (nebo uděláte tak pitomou chybu) No a proto miluju to, že tyhle soutěže jsou tak vymakané, že je to vždycky impuls ke zdokonalení se, ale stejně bych radši soutěže o knihy než seriály. Ale zase je fakt, že starší generace, která tak ráda navštěvuje tento web, asi radši věci rázu lehčího,
byl to trochu nezvyk, psát odpovědi česky ale soutěž byla super a cena lákavá. Myslela jsem si, že by knihu event. spíš využili moje děti, ale s výsledkem 40/50 to vypadá, že bych ji určitě využila taky
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.