Help for English

Soutěž s Cambridge University Press

Komentáře k článku: Soutěž s Cambridge University Press

Test

Tak se pochlubte, jakou jste měli úspěšnost v testu já 47 správných odp.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Karel Rymeš vložený před 16 lety

Test

Tak se pochlubte, jakou jste měli úspěšnost v testu já 47 správných odp.

Re: Test

já měl jen 37/50, možná jsem to sem neměl radši ani psát :-), jinak soutěž perfektní, odpovědi odeslány, nervozita před slosováním vzrůstá :-), teď už nezbývá než jen čekat, že se třeba zadaří a budu mít štěstí.

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví petrushka
Odkaz na příspěvek Příspěvek od honzau vložený před 16 lety

Re: Test

já měl jen 37/50, možná jsem to sem neměl radši ani psát :-), jinak soutěž perfektní, odpovědi odeslány, nervozita před slosováním vzrůstá :-), teď už nezbývá než jen čekat, že se třeba zadaří a budu mít štěstí.

Re: Re: Test

Já 49/50 :D

48/50 ale pár jsem jich tipoval…

konečně

jsem hrozně ráda, že se nesoutěžilo o filmy (jaký nevděk), nemám na ně vůbec čas, takže soutěž o učebnice se mi zdá zajímavější, teď už si jenom musím držte palce. Jo, a měla jsem jen bídných 39 z 50, to je hrozný…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od petrushka vložený před 16 lety

Re: Re: Test

Já 49/50 :D

Re: Re: Re: Test

Já 50/50, Advanced 38/50.

Jo, jo soutěže o knížky, to bych brala, jsem takový bibliofil, a sběratel a tahle soutěž je prima i když jsem se bez angličtiny neobešla : viz otázku č. 6. kde jsem překládala z učebnice,ój a taky test mne dostal.No, zkuste si potvrdit, že to co jste si mysleli, že umíte najednou neumíte (nebo uděláte tak pitomou chybu) No a proto miluju to, že tyhle soutěže jsou tak vymakané, že je to vždycky impuls ke zdokonalení se, ale stejně bych radši soutěže o knihy než seriály. Ale zase je fakt, že starší generace, která tak ráda navštěvuje tento web, asi radši věci rázu lehčího, :-D

byl to trochu nezvyk, psát odpovědi česky :-) ale soutěž byla super a cena lákavá. Myslela jsem si, že by knihu event. spíš využili moje děti, ale s výsledkem 40/50 to vypadá, že bych ji určitě využila taky :shock:

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.