Help for English

Soutěž o seriál SUPERNATURAL

Komentáře k článku: Soutěž o seriál SUPERNATURAL

Po Vašem aprílovém žertíku, který jsem obrečela už od Vás mohu očekávat všechno! :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

Po Vašem aprílovém žertíku, který jsem obrečela už od Vás mohu očekávat všechno! :-D

Re:

Ne, nebojte. :-)

Promiňte, tato připomínka asi nepatřila sem, ale i tak je myslím trefná. :-D Je to fajn, že máte smysl pro humor. Já jsem samozřejmě tiket do soutěže poslala a už teď se těším na adrenalinový běh touto soutěží. Držím palečky všem .
Supernatural mne zaujal kvůli duchům a démonům a čarodějnicím, čímž nám přiblížil svátek, který je velmi opopmíjen ale který zaslouží pozornosti. Těším se, že s mojí motorkou (koštětem) přijedu co nejblíže bingu a tuto soutěž vyhraju!

jména postav

Chtěl jsem se zeptat, zda jsou tato uvedená jména křestní, nějak mi nesedí Winchester.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

Re: Re: Re: Dvakrát soutěžní tiket

Mě taky, i kdž jsi mne musel nakopnout, holt pan Vít má velký snysl pro humor a já doufám, že ho neopustí. Blíží se další svátek – 30.dubna – jestlipak něco vymyslí? Bingo jsem poslala a doufám, že mne humor nepřejde. Je to napínavé a zároveň poučné. Já mám tyhle soutěře strašně ráda, i když mi přinášejí velké zklamání, ale přesto na ně nedám dopustit.

Re: Re: Re: Re: Dvakrát soutěžní tiket

joo objeví se tady 1.5. článek a tam= při oslavě čarodejnic mi shořel počítač a všechny data,HFE se bohužel ruší,hezký den Marek :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od S.váťa vložený před 16 lety

jména postav

Chtěl jsem se zeptat, zda jsou tato uvedená jména křestní, nějak mi nesedí Winchester.

Re: jména postav

U všech ostatních vám to do škatulky „křestních jmen“ sedí?

tak to je snad ten nejúžasnější seriál ze všech! hrozně se těším :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucka.H vložený před 16 lety

tak to je snad ten nejúžasnější seriál ze všech! hrozně se těším :)

Re:

souhlasim, supernatural je lepsi a lepsi s kazdou novou serii:).. ja uz prvni tri serie mam pekne doma u sebe,tak vam nebudu ubirat sance na vyhru a preju vsem hodne stesti:)

Proc preklad Lovci duchu?

Zajimalo by me proc to nekdo prelozil jako Lovci duchu, protoze me to docela zmatlo, kdyz serial zacala Prima vysilat pod timto nazvem. Na Scifi totiz maji serial Ghost hunters a ja myslela, ze pujde o tento serial. Jsem zvedava jak potom prelozi nazev Ghost hunters, kdyz uz jedny Lovce duchu mame. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lioness vložený před 16 lety

Proc preklad Lovci duchu?

Zajimalo by me proc to nekdo prelozil jako Lovci duchu, protoze me to docela zmatlo, kdyz serial zacala Prima vysilat pod timto nazvem. Na Scifi totiz maji serial Ghost hunters a ja myslela, ze pujde o tento serial. Jsem zvedava jak potom prelozi nazev Ghost hunters, kdyz uz jedny Lovce duchu mame. :-)

Re: Proc preklad Lovci duchu?

Na wikipedii mají přehled toho, jak to bylo přeložené v různých zemích. Zajímavé.

Jinak překlady názvů filmů jsou kapitola sama o sobě.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re: Proc preklad Lovci duchu?

Na wikipedii mají přehled toho, jak to bylo přeložené v různých zemích. Zajímavé.

Jinak překlady názvů filmů jsou kapitola sama o sobě.

Re: Re: Proc preklad Lovci duchu?

Tak s tim souhlasim, naposledy jsem byla prekvapena kdyz film Cloverfield nazvali v cestine Monstrum. Jinak moc pekne sci-fi.

Re: Re: Proc preklad Lovci duchu?

Tak s tim souhlasim, naposledy jsem byla prekvapena kdyz film Cloverfield nazvali v cestine Monstrum. Jinak moc pekne sci-fi.

Re: Re: Re: Proc preklad Lovci duchu?

Koukala jsem na ty preklady a zajimave to prelozili v Polsku (Nie z tego świata-Not from This World). No asi pak serial Ghosts Hunters u nas prelozi jako Ghost Busters aby jsme to vsichni pochopili. :-D

Re: Re: Re: Proc preklad Lovci duchu?

Koukala jsem na ty preklady a zajimave to prelozili v Polsku (Nie z tego świata-Not from This World). No asi pak serial Ghosts Hunters u nas prelozi jako Ghost Busters aby jsme to vsichni pochopili. :-D

Re: Re: Re: Re: Proc preklad Lovci duchu?

Jo, ten polský překlad se mi celkem líbí.

Zatím to moc slibně nevypadá – 0/2! :?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marrible vložený před 16 lety

Zatím to moc slibně nevypadá – 0/2! :?

Re:

Já mám zatím jedno, což mě dost překvapuje :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.