Skvele
po dlhsej dobe som opat prisiel na stranky a banner na pripravovanu sutaz ma
velmi potešil. Doteraz som myslel ze sa hra len o prvu seriu ale opat prijemne
prekvapenie.
Dufam ze tikety vela ludi neposlalo
Komentáře k článku: Soutěž o seriál SUPERNATURAL
Skvele
po dlhsej dobe som opat prisiel na stranky a banner na pripravovanu sutaz ma
velmi potešil. Doteraz som myslel ze sa hra len o prvu seriu ale opat prijemne
prekvapenie.
Skvele
po dlhsej dobe som opat prisiel na stranky a banner na pripravovanu sutaz ma velmi potešil. Doteraz som myslel ze sa hra len o prvu seriu ale opat prijemne prekvapenie.
Re: Skvele
Já myslím, že určitě poslalo dost lidí. Každou soutěží se počet soutěžících zvyšuje.
Re:
Já mám zatím jedno, což mě dost překvapuje
Re: Re:
Ja se rozhodovala mezi dnesnim slovem a jinym a nakonec jsem to dnesni vyskrtla. Takze taky 0/2
Ale je to soutěž
Mě strašně moc těší, že si přečtu otázku a vím, na co se autor ptá. Když jsem se zúčastnila prvních soutěží, musela jsem vyhledávat slovníky, přemýšlet o slovosledu, klikat na mne neznámá slovíčka a dnes otázkám rozumím (stejně jsou určené pro ne moc znalé)ale mne to strašně těší-. Ukazuje mi to mou probíjející se úspěšnost ve znalosti angličtiny. Asi učení se s webem Helpforenglish není marné. Moje úspěšnost je zatím 2/2 a strašně se těším na další otázku.
Re: Skvele
Já myslím, že určitě poslalo dost lidí. Každou soutěží se počet soutěžících zvyšuje.
Re: Re: Skvele
Mrkněte sem:
helpforenglish.cz/soutez/ukoncene-souteze/c2008041803-Vysledky-souteze-o-serial-Lovci-duchu-na-DVD.html
Takto se soutěžilo před rokem o stejný seriál, ovšem tehdy jen o první sezónu a bez titulků. Ale stejně, počet soutěžících byl tehdy hodně malý a šance na výhru tedy velká.
Jsem zvědavý, po kolika dnech tentokrát bude bingo.
Ale je to soutěž
Mě strašně moc těší, že si přečtu otázku a vím, na co se autor ptá. Když jsem se zúčastnila prvních soutěží, musela jsem vyhledávat slovníky, přemýšlet o slovosledu, klikat na mne neznámá slovíčka a dnes otázkám rozumím (stejně jsou určené pro ne moc znalé)ale mne to strašně těší-. Ukazuje mi to mou probíjející se úspěšnost ve znalosti angličtiny. Asi učení se s webem Helpforenglish není marné. Moje úspěšnost je zatím 2/2 a strašně se těším na další otázku.
Re: Ale je to soutěž
zrovna tak mi to začalo u jiné soutěžě bingo, kdy moje úspěšnost 2/2 pak byla 2/15. A pak nic. takže i vy, kteří jste si nepozvali čarodějnici, máte šanci.
3. otázka – večer smažte
Legend has it that… znamená to něco jako legenda praví, legenda říká
že..?
A ve spojení haunts the house nemusí být předložka?
3. otázka – večer smažte
Legend has it that… znamená to něco jako legenda praví, legenda říká že..?
A ve spojení haunts the house nemusí být předložka?
Re: 3. otázka – večer smažte
ano, LEGEND HAS IT – legenda praví
HAUNT je přímo s předmětem, bez předložky.
Re: Ale je to soutěž
zrovna tak mi to začalo u jiné soutěžě bingo, kdy moje úspěšnost 2/2 pak byla 2/15. A pak nic. takže i vy, kteří jste si nepozvali čarodějnici, máte šanci.
Re: Re: Ale je to soutěž
0/3 a to jsem o dnesnim slove take dost vazne uvazovala
Tenhle seriál jsem si koupil (dvě sezóny) a zrovna teď se na něj
dívám. Mám za sebou prvních osm epizod. Pro mě to sice není nic extra
(mám raději komedie), ale koukat se na to dá. Mám tradičně trochu problém
s poslechem a nebýt tam ty titulky, tak jsem asi ztracenej .
Jelikož tedy seriál vlatním, tak jsem se tentokrát rozhodl soutěže
nezúčastnit, ale možná bych tentokrát měl alespoň lehčí práci
s vyhledáváním odpovědí. Většinu seriálů z předchozích soutěží
jsem totiž zatím neviděl (snad kromě IT Crowd) a někdy jsem se
u vyhledávání docela trápil.
Máte už někdo více než dva zásahy? Já jsem zatím na těch dvou
Tak zatím 0/4. No nevim…docela jsem se na tenhle seriál těšil, ale zatím to vypadá, že si ho budu muset koupit
Tenhle seriál jsem si koupil (dvě sezóny) a zrovna teď se na něj dívám. Mám za sebou prvních osm epizod. Pro mě to sice není nic extra (mám raději komedie), ale koukat se na to dá. Mám tradičně trochu problém s poslechem a nebýt tam ty titulky, tak jsem asi ztracenej .
Jelikož tedy seriál vlatním, tak jsem se tentokrát rozhodl soutěže nezúčastnit, ale možná bych tentokrát měl alespoň lehčí práci s vyhledáváním odpovědí. Většinu seriálů z předchozích soutěží jsem totiž zatím neviděl (snad kromě IT Crowd) a někdy jsem se u vyhledávání docela trápil.
Re:
Nebojte,serial se rozjizdi mozna pomalu,ale s pribyvajicimi dily je lepsi a lepsi.Ja ted sleduju spolecne s US divaky 4.serii a nemuzu si vynachvalit
Tak zatím 0/4. No nevim…docela jsem se na tenhle seriál těšil, ale zatím to vypadá, že si ho budu muset koupit
Re:
Ještě není nic ztraceno…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.