Help for English

Soutěž o seriál SUPERNATURAL

Komentáře k článku: Soutěž o seriál SUPERNATURAL

Odkaz na příspěvek Příspěvek od helps vložený před 16 lety

Re:

Nebojte,serial se rozjizdi mozna pomalu,ale s pribyvajicimi dily je lepsi a lepsi.Ja ted sleduju spolecne s US divaky 4.serii a nemuzu si vynachvalit :D

Re: Re:

Já koketuju s myšlenkou koupit si první polovinu čtvrté série, která vychází na DVD myslím zítra… ale asi si počkám na srpen na celý balík.

Sakra, ale taky mě štve, že musím rok čekat na pokračování, obzvlášť po tom, jak končí třetí řada!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od helps vložený před 16 lety

Re:

Nebojte,serial se rozjizdi mozna pomalu,ale s pribyvajicimi dily je lepsi a lepsi.Ja ted sleduju spolecne s US divaky 4.serii a nemuzu si vynachvalit :D

Jo, jo. Věřím, že se to ještě rozjede. Jsou to taková novodobá Akta X, která jsem měl svého času rád. Supernatural se mi zatím jeví spíše jako jednotlivé epizody bez jakéhokoliv vývoje děje. Tedy snad kromě prvního a devátého dílu (kdy se vrátili vyhnat ducha z domu, kde zemřela jejich matka).

Odkaz na příspěvek Příspěvek od honyk vložený před 16 lety

Jo, jo. Věřím, že se to ještě rozjede. Jsou to taková novodobá Akta X, která jsem měl svého času rád. Supernatural se mi zatím jeví spíše jako jednotlivé epizody bez jakéhokoliv vývoje děje. Tedy snad kromě prvního a devátého dílu (kdy se vrátili vyhnat ducha z domu, kde zemřela jejich matka).

Re: Re: Re:

Jo, akorát akta X byla postavená spíš na těch mimozemšťanech a spiknutí ve vládních kruzích… a Supernatural je spíš o těch démonech.

Osobně mám možná raději ty díly, které nejsou na sebe napojené dějově, ale zase je dobře, že to postupně nějakou dějovou linii nabírá.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Wenra vložený před 16 lety

Máte už někdo více než dva zásahy? Já jsem zatím na těch dvou :-)

Re:

Já mám jen jeden. A vidím to černě…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re:

Ještě není nic ztraceno…

V to doufám, uvidíme:):):)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Wenra vložený před 16 lety

Máte už někdo více než dva zásahy? Já jsem zatím na těch dvou :-)

Re:

Jsem taky jenom na jednom :-(

tuseni

Tak mam 0/4 tak to vidim ze zase nic nevyhraju jako vzdycky.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od funnyzombie vložený před 16 lety

tuseni

Tak mam 0/4 tak to vidim ze zase nic nevyhraju jako vzdycky.

Re: tuseni

Ja to vidim uplne stejne, 0/4 :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Bonnie vložený před 16 lety

Re: Re: tuseni

Ale taky je tu šance, že to zatím nevychází nikomu… :-) A nebo někomu unikne nějaká otázka, nebo na nějakou odpoví špatně… takže šance je pořád. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Bonnie vložený před 16 lety

Re: Re: tuseni

Navíc… možná… možná bude ještě cena útěchy. :-) Takže nevzdávejte a odpovídejte.

Konecne zasek u pate otazky. :-D

blond

i think she's not blond anymore ;)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od vird vložený před 16 lety

blond

i think she's not blond anymore ;)

Re: blond

jj s démony je to těžká věc. S rozpočtem seriálu člověk taky nic neudělá. :-)

tak konečně u 4 a 5 otázky trefa do černého,takže z 0/3 je hnedka 2/5. Ale Bingo visí proklatě vysoko :-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od honzau vložený před 16 lety

tak konečně u 4 a 5 otázky trefa do černého,takže z 0/3 je hnedka 2/5. Ale Bingo visí proklatě vysoko :-(

Re:

ja mam k dnesku 3/5 ale mam pocit ze 2 z mojich dalsich tipov budu otazky cislo posledna a predposledna :(

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.