Re: Re: Re:
A znate serial? Nebo to taky vidite prvne jako ja a jste nadsenej z toho co jste o LB zatim zjistil?
Re: Re: Re: Re:
Tak to jsem rád, že kromě Lioness se našel ještě někdo, komu tento seriál ‚sedne‘
Komentáře k článku: SECRET SERIES = Little Britain
A znate serial? Nebo to taky vidite prvne jako ja a jste nadsenej z toho co jste o LB zatim zjistil?
Tak to jsem rád, že kromě Lioness se našel ještě někdo, komu tento seriál ‚sedne‘
Jak by taky ne xD Koukal jsem na pár videí a válel jsem se smíchy (když jsem rozuměl
ja som tiez este v hre … ved uz ked som uhadla zvucku tak to je proste znamenie .. este aj lioness uz ma po tohtorocnej vyhra takze sanca je tym padom 1:71 cim sa rapidne zvysila … takze to uz je jasne .. len dufam ze aj poslem tie odpovede kedze zopar dni ich mam tak ze len som si ich skopirovala a nehladala odpovede kedze sa ucim na skusku ale snad to poslem … a samozrejime ze potom to uz aj vyhram to je snad jasne …
Re:
Inu, měním to před 22:00, ale jelikož je ještě stále 30/5, tak s tím něco uděláme …
Re: Re:
to uz jde mimo me. kdyz jsem videl, ze je otazka uz vymenena, tak jsem sel spat.
jj, presne u tohoto serialu bu melo byt varovani, ze se serial nema prehravat pri konzumaci teplych a studenych napoju
to uz jde mimo me. kdyz jsem videl, ze je otazka uz vymenena, tak jsem sel spat.
taky jsem tyto dvě otázky prošvihla, asi o patnáct minut:) tak přeju těm co se drží, aby nepřestávali:)
Mě teda ty otázky příjdou fakt těžký, tak zatím jen zapisuju a přemýšlím, kde vezmu tolik volna na vyhledávání. ..a hlavně kde vlastně mám začít hledat ale s tím prvním kolem jste to Romane udělal chytře, to mě zatím drží,že jsem to našla jinak bych už to asi vzdala
Mě teda ty otázky příjdou fakt těžký, tak zatím jen zapisuju a přemýšlím, kde vezmu tolik volna na vyhledávání. ..a hlavně kde vlastně mám začít hledat ale s tím prvním kolem jste to Romane udělal chytře, to mě zatím drží,že jsem to našla jinak bych už to asi vzdala
Re:
No já myslím, že pokud někdo umí s internetem, tak to zase tak těžké
nebude…
No a mezitím se s tímto seriálem lépe seznámí a až vyhraje, bude se mít
na co těšit a určitě si výhru užije
6-B
Já myslel, že se u otázky 6-B udusim smíchy
U páté otázky tápu. Má souvislost se seriálem Little Britain?
U páté otázky tápu. Má souvislost se seriálem Little Britain?
Re:
už to mám
Začínám tomuto seriálu konečně přicházet na chuť! „Computer says NO“
Můžu se zeptat, má soukromá zpráva s odpověďmi obsahovat i hlavičku (jméno, příjmění, adresa…) jako u soutěží pana Víta? A předmět předpokládám Little Britain…
Můžu se zeptat, má soukromá zpráva s odpověďmi obsahovat i hlavičku (jméno, příjmění, adresa…) jako u soutěží pana Víta? A předmět předpokládám Little Britain…
Re:
Adresu zatím neposílejte. V případě výhry Vás o ni požádám
dodatečně.
Do předmětu můžete napsat Little Britain, Secret, Secret Series.
Při zasílá odpovědi prvního kola se mnohým nějak ‚nepovedlo‘ nazvat
zprávu SECRET, jak bylo v pravidlech, tak jsem se rozhodl ten subject tak moc
neřešit…
Re:
Adresu zatím neposílejte. V případě výhry Vás o ni požádám dodatečně.
Do předmětu můžete napsat Little Britain, Secret, Secret Series.
Při zasílá odpovědi prvního kola se mnohým nějak ‚nepovedlo‘ nazvat zprávu SECRET, jak bylo v pravidlech, tak jsem se rozhodl ten subject tak moc neřešit…
Diky moc, jdu na to
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.