Fajn soutěž, po maturitě a přijímačkách a před brigádou není do čeho píchnout, tak se aspon zabavím A ceny vypadají velice lákavě …
Komentáře k článku: Velká soutěž s Johnem Grishamem
Fajn soutěž, po maturitě a přijímačkách a před brigádou není do čeho píchnout, tak se aspon zabavím A ceny vypadají velice lákavě …
to čtení
taky mám problémek, i když se hrozně těším na soutěžení, protože odměnu č. 2 bych si docela přála (ne že ji někdo vyhrajete):-) jenomže když si něco přečtu, většinou nechci vidět film, aby mi to nepokazilo moje vlastní představy a obráceně to aplikuju taky, když už vidím film, knihu už ani moc číst nechci… Takže mi asi nezbyde než toho Harryho Pottera rychle ještě přečíst, protože prvních 5 dílů jsem viděla a ostatní četla, to je potíž…
Re: to čtení
Taky by se mi líbila odměna č.2
a s knížkama vs. filmy to mám nějak podobně, ale kromě HP jsem vydolovala
z paměti ještě dvě. Zato slohovku jsem psala naposledy před 15 lety to bude pro mě asi
velký oříšek
Úkol č.2 je taky skvělý Nevím, kam na ty nápady chodíte, ale daří se Vám
Jo a mě by se taky líbila cena č.2. (na první rozhodně moje AJ nestačí a na film zatím také ne), tak doufám, že se na mě konečně usměje štěstí
Zdravím měla bych dotaz, zda ta slovíčka mají být v angličtině i v čj ? Děkuji za odpověď
Zdravím měla bych dotaz, zda ta slovíčka mají být v angličtině i v čj ? Děkuji za odpověď
Re:
v čj být nemusí, ale když se je zároveň budete učit, je dobré si jejich význam napsat, buď česky, nebo s výkladem ze slovníku. Požadavek v soutěži to ale není.
Odpovedi budeme odevzdavat prostrednictvim soukr. zpravy?
Ja jen, ze jsme u druhe odpovedi a ten wordovsky dokument nejak bobtna a to jsem na
75 slovickach.
Odpovedi budeme odevzdavat prostrednictvim soukr. zpravy?
Ja jen, ze jsme u druhe odpovedi a ten wordovsky dokument nejak bobtna a to jsem na 75 slovickach.
Re:
ne, bude se posílat e-mailem.
este ma napadlo ze bude losovat pocitac alebo pojde skor o obsahovu stranku … lebo takto by boli zaciatocnici asi dost znevyhodneni …
este ma napadlo ze bude losovat pocitac alebo pojde skor o obsahovu stranku … lebo takto by boli zaciatocnici asi dost znevyhodneni …
Re:
Bude se losovat, ale přesto si vyhrazuji právo „odfláknuté“ příspěvky vyřadit z losování.
ach jo skoda ze som nestihla zaciatok sutaze sutaze o knihy su super tak sa tesim na dalsiu
Tak jsem dnes otevřela sešit, kde si vypisuji neznámá slovíčka z aj knížek co čtu, a ta 100 už mě přestala děsit …leháro
Re: čeština
no, třeba vinný sklep
ad 3-tech 10 ma byt z tech postavenych na hlavu, predpokladam spravne? A ty uz muzou byt z celych statu?
ad 3-tech 10 ma byt z tech postavenych na hlavu, predpokladam spravne? A ty uz muzou byt z celych statu?
Re:
ne, celkem deset stupidních zákonů z amerického Jihu.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.