Pořád nikdo? Teda ta naše pošta to ale umí udělat napínavý
Komentáře k článku: Výsledky soutěže o seriál GOSSIP GIRL
Pořád nikdo? Teda ta naše pošta to ale umí udělat napínavý
woooooooow:))))
ahojte
ja som secret winner!!!!…tomu by som neverila, ešte nikdy som nič
nevyhrala......pred chvilou som prišla z pošty a mám to, prišlo mi to
neporušené a
je to úúúžasné všetkých 5 dvd...... už som to aj skusala na
dvdprehrávači, užasný zvuk, všetko je super.......anglické titulky…som
šťastná veľmi lebo toto je môj najoblubenejší serial, myslím, že nikto
zo suťažiacich ho nemohol mať radšej…takže som strašne rada, že som
vyhrala práve ja.....strašne Vám ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem pán Vít
ste super a toto je
úžasná stránka:)))))) a som taká rozrušená, že sa ani neviem teraz
sustrediť na učenie a to mám vo štvrtok bc.štátnice už sa teším ked
budem mať čas a celé si to budem môcť pozrieť:))))) ešte raz veľká
vďaka:))))
ahojte
ja som secret winner!!!!…tomu by som neverila, ešte nikdy som nič nevyhrala......pred chvilou som prišla z pošty a mám to, prišlo mi to neporušené a je to úúúžasné všetkých 5 dvd...... už som to aj skusala na dvdprehrávači, užasný zvuk, všetko je super.......anglické titulky…som šťastná veľmi lebo toto je môj najoblubenejší serial, myslím, že nikto zo suťažiacich ho nemohol mať radšej…takže som strašne rada, že som vyhrala práve ja.....strašne Vám ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem pán Vít ste super a toto je úžasná stránka:)))))) a som taká rozrušená, že sa ani neviem teraz sustrediť na učenie a to mám vo štvrtok bc.štátnice už sa teším ked budem mať čas a celé si to budem môcť pozrieť:))))) ešte raz veľká vďaka:))))
Re: woooooooow:))))
Congrats =)
ahojte
ja som secret winner!!!!…tomu by som neverila, ešte nikdy som nič nevyhrala......pred chvilou som prišla z pošty a mám to, prišlo mi to neporušené a je to úúúžasné všetkých 5 dvd...... už som to aj skusala na dvdprehrávači, užasný zvuk, všetko je super.......anglické titulky…som šťastná veľmi lebo toto je môj najoblubenejší serial, myslím, že nikto zo suťažiacich ho nemohol mať radšej…takže som strašne rada, že som vyhrala práve ja.....strašne Vám ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem pán Vít ste super a toto je úžasná stránka:)))))) a som taká rozrušená, že sa ani neviem teraz sustrediť na učenie a to mám vo štvrtok bc.štátnice už sa teším ked budem mať čas a celé si to budem môcť pozrieť:))))) ešte raz veľká vďaka:))))
gratulujem … emocie boli u mna podobne … takze plne chapem
gratuluju a preju hodne stesti tez!
ahojte
Jsem rád, že vám to udělalo takovou radost. Přeju hodně štěstí u státnic a potom už příjemné sledování.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.