Gratuluji výhercům. Po shlédnutí všech prací, musím říct, že se všichni snažili, takže vyhrát mohl kdokoli.
Komentáře k článku: Výsledky soutěže s Johnem Grishamem
Gratuluji výhercům. Po shlédnutí všech prací, musím říct, že se všichni snažili, takže vyhrát mohl kdokoli.
Velká gratulace vítězům, šance byla opravdu veliká… Zase se na mě štěstí neusmálo, tak doufám že příště to už konečně výjde… Přeji krásný prázdiny Vám všem
gratulujem
aj ked som nevyhral urcite netruchlim,pretoze tato sutaz ma mnoho naucila
oddych
po několika napjatých dnech jsem si mohla oddechnout, že mě můj muž opravdu velmi miluje, protože jsem zase nic nevyhrála , ale aspoň jsem se zase něco důležitého naučila, gratuluji vítězům a snad mi odpustí, že malinko závidím
Děkuji!!!
Jé, tak jsem byla několik dní napjatá a je to tu! Děkuji moc
štěstěně, tvůrcům stránek i englishbooks.cz!!! Jako učitelka
angličtiny t.č. na mateřské jsem si posledních pár dní ve chvilkách
volna zpestřila hledáním na netu, teď si je budu moct zpestřit čtením!
Musím něco prozadit – měla jsem jakési tušení, že vyhraju, což
normálně nemívám, až mě z toho mrazí manžel by Vám
potvrdil, že jsem tu chodila a pořád říkala, že to tentokrát vyhraju
Příště přeju štěstí zase ostatním!
Taky všem vítězům gratuluji, na tuhle soutěž jsem si netroufla
Gratuluji a obdivuji ty, kteří to zvládli. Já to vzdala u třetí otázky. Bylo to hodně těžké a náročné. Já se ale budu těšit na další soutěže. Výhercům přeji, ať si výhry užijí a my s Eowyn46 se budeme dále pilně učiti, abychom se mohly zúčastňovat i těžších soutěží.
oddych
po několika napjatých dnech jsem si mohla oddechnout, že mě můj muž opravdu velmi miluje, protože jsem zase nic nevyhrála , ale aspoň jsem se zase něco důležitého naučila, gratuluji vítězům a snad mi odpustí, že malinko závidím
Re: oddych
Milá Lenko,
myslím, že většina z nás velice dobře zná tyto pocity
MOC děkuji!!!
I já děkuji za výhru a ostatním přeju trpělivost a brzké vítězství
MOC děkuji!!!
I já děkuji za výhru a ostatním přeju trpělivost a brzké vítězství
Re: MOC děkuji!!!
Tedy brzské vítězství
Gratuluji!
Ke gratulaci vyjádřím i radost z toho, že tentokrát je mezi vítězi aspoň nějaký nick, který tu bývá k vidění a je tím pádem tak nějak známější:)
I já gratuluji výhercům. Po delší době jsem se chtěl zúčastnit
soutěže. Začal jsem poslední den po osmé večer a v jedenáct jsem to
zabalil, protože můj (s únavou bojující) mozek nebyl schopen dohledat ty
autory (prý lehká otázka ). Zjistil jsem, že o autoři, které znám a kteří svá díla
směřují do nějakého prostředí jsou především britové (Dick Francis,
Arthur Haily, James Herriot). Už jsem byl tak zoufalý, že jsem tam chtěl
napsat autory jako Michaela Crichtona, Stevena Kinga či Danielle Steel, ale
jaksi jsem nevěděl, do jakého prostředí je nacpat – tak jsem to
zabalil.
Hold, ve spisovatelích mám mezery
Každopádně u těch absurdních zákonů a absurdních žalob jsem se
báječně bavil, takže úplně k ničemu to nebylo
Přidávám se a také gratuluji moc výherkyním! Soutěž se mi moc líbila. Pro mě byl nejtěžší první úkol,u kterého jsem to nejdříve chtěla vzdát(sloh nebyl ve škole má silná stránka)a pak mi dal dost zabrat poslední úkol.U 3.a 4.úkolu jsem se také skvěle pobavila.Děkuji panu učiteli za pěknou soutěž a všem přeji hezké léto!
I já gratuluji výhercům. Po delší době jsem se chtěl zúčastnit soutěže. Začal jsem poslední den po osmé večer a v jedenáct jsem to zabalil, protože můj (s únavou bojující) mozek nebyl schopen dohledat ty autory (prý lehká otázka ). Zjistil jsem, že o autoři, které znám a kteří svá díla směřují do nějakého prostředí jsou především britové (Dick Francis, Arthur Haily, James Herriot). Už jsem byl tak zoufalý, že jsem tam chtěl napsat autory jako Michaela Crichtona, Stevena Kinga či Danielle Steel, ale jaksi jsem nevěděl, do jakého prostředí je nacpat – tak jsem to zabalil.
Hold, ve spisovatelích mám mezery
Každopádně u těch absurdních zákonů a absurdních žalob jsem se báječně bavil, takže úplně k ničemu to nebylo
Re:
taky jsem mela v autorech stejny problem, takze ze me vypadly perly typu: Isaac Asimov – prostredi robotu, Frederik Pohl – prostredi Heechee – na to jsem obzvlast hrda , ale jinak scifarum doporucuji tyhle knihy o Heechee, jednu dobu jsem je louskala jednu za druhou, jsou desne navykove
Re:
taky jsem mela v autorech stejny problem, takze ze me vypadly perly typu: Isaac Asimov – prostredi robotu, Frederik Pohl – prostredi Heechee – na to jsem obzvlast hrda , ale jinak scifarum doporucuji tyhle knihy o Heechee, jednu dobu jsem je louskala jednu za druhou, jsou desne navykove
Re: Re:
jo a to jsem jeste zvazovala Harryho Harrisona – prostredi Planet smrti, ale to uz se me zdalo hodne padly na hlavu
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.