konečně
No, konečně jsem pochopila, jak to myslíte 100%
Komentáře k článku: Prostý či průběhový? Cvičení 1/B
konečně
No, konečně jsem pochopila, jak to myslíte 100%
Super!
Taky 100%
Hurrrááá!
Rozlišovat tyto dva časy umím (v rámci možností), v prvním testu jsem
nasekala zbytečně moc chyb, protože jsem si nedomýšlela i mimo obrázky
teď jsem
to ale napravila.
Děkuji za test, hlavně za ty namluvené otázky! Takových bych potřebovala víc. Hezky se na tom trénuje poslech.
Super!
Taky 100% Hurrrááá!
Rozlišovat tyto dva časy umím (v rámci možností), v prvním testu jsem nasekala zbytečně moc chyb, protože jsem si nedomýšlela i mimo obrázky teď jsem to ale napravila.Děkuji za test, hlavně za ty namluvené otázky! Takových bych potřebovala víc. Hezky se na tom trénuje poslech.
Re: Super!
Ještě jich bude pár podobných.
100 %
Podepisuji se pod předchozí komentáře
mapa kurzu
Posledné dve cvičenia chýbajú v mape kurzu
90%
ale na to ze jsem si kazdou vetu mohl poslechnout jen jednou (opet chrome) je to myslim dobry vykon.
zkratka jsem ucitely zemepisu uprel hudebni sluch . rozhodoval jsem se mezi no/maybe, ale kategoricka odpoved zkratka vyhrala.
super !
Tak nepozivej chrome to je na prd pouzivej treba mozilu ALe je to vpoho 100 %
Ale ‚nevím‘ v zadání nebylo!?
Skvělé
Přidávám se k Vám, taktéž mi to konečně docvaklo 100%
90% jedna chyba to se dá
90%
Jedna odpověď špatně
Jupííí 100% … přibyde ještě nějaký článek do Unit 6 (přípdně i do nižších)? Nebo přijde na řadu Unit 7?
Jupííí 100% … přibyde ještě nějaký článek do Unit 6 (přípdně i do nižších)? Nebo přijde na řadu Unit 7?
Re:
Ještě bude něco o MUST a MUSTN'T a potom záv. opakování a potom UNIT 7 – minulost. Časem budu doplňovat ještě cvičení ke všem nižším lekcím.
Tak jsem to pochopila a mam taky za 100% – jo chybama se clovek uci! Diky tem skvelym vysvetlenim v casti 1/A jsem ted naprosto suverene odklikala jednu odpoved za druhou a to bez zavahani!!!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.