Help for English

Prostý či průběhový? Cvičení 1/B

Komentáře k článku: Prostý či průběhový? Cvičení 1/B

konečně

No, konečně jsem pochopila, jak to myslíte :-) 100%

Super!

Taky 100% :-) Hurrrááá!
Rozlišovat tyto dva časy umím (v rámci možností), v prvním testu jsem nasekala zbytečně moc chyb, protože jsem si nedomýšlela i mimo obrázky :oops: teď jsem to ale napravila.

Děkuji za test, hlavně za ty namluvené otázky! Takových bych potřebovala víc. Hezky se na tom trénuje poslech.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Rominska vložený před 15 lety

Super!

Taky 100% :-) Hurrrááá!
Rozlišovat tyto dva časy umím (v rámci možností), v prvním testu jsem nasekala zbytečně moc chyb, protože jsem si nedomýšlela i mimo obrázky :oops: teď jsem to ale napravila.

Děkuji za test, hlavně za ty namluvené otázky! Takových bych potřebovala víc. Hezky se na tom trénuje poslech.

Re: Super!

Ještě jich bude pár podobných. :-)

100 %

Podepisuji se pod předchozí komentáře

mapa kurzu

Posledné dve cvičenia chýbajú v mape kurzu :-)

90%

ale na to ze jsem si kazdou vetu mohl poslechnout jen jednou (opet chrome) je to myslim dobry vykon.

zkratka jsem ucitely zemepisu uprel hudebni sluch :) . rozhodoval jsem se mezi no/maybe, ale kategoricka odpoved zkratka vyhrala.

super !

Tak nepozivej chrome to je na prd pouzivej treba mozilu ALe je to vpoho 100 %

Ale ‚nevím‘ v zadání nebylo!?

Skvělé

Přidávám se k Vám, taktéž mi to konečně docvaklo 100% :-D

90% jedna chyba to se dá :-D

90%

Jedna odpověď špatně :-)

Jupííí 100% … přibyde ještě nějaký článek do Unit 6 (přípdně i do nižších)? Nebo přijde na řadu Unit 7? :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lea vložený před 15 lety

Jupííí 100% … přibyde ještě nějaký článek do Unit 6 (přípdně i do nižších)? Nebo přijde na řadu Unit 7? :-D

Re:

Ještě bude něco o MUST a MUSTN'T a potom záv. opakování a potom UNIT 7 – minulost. Časem budu doplňovat ještě cvičení ke všem nižším lekcím.

Tak jsem to pochopila a mam taky za 100% – jo chybama se clovek uci! Diky tem skvelym vysvetlenim v casti 1/A jsem ted naprosto suverene odklikala jednu odpoved za druhou a to bez zavahani!!!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.