Děkuji
Zovna si rovnám svoje slovíčka v Language Lab, to jsem ráda, že mohu
nepr. slovesa dokončit.
Přišel jste jako na zavolanou.
Jen mne napadlo u ‚let‘ známá hláška Let's go. Znamená to něco jako
pojďme (pojďme na to?)ne?
Komentáře k článku: Irregular Verbs: Section 3.0.0
Děkuji
Zovna si rovnám svoje slovíčka v Language Lab, to jsem ráda, že mohu
nepr. slovesa dokončit.
Jen mne napadlo u ‚let‘ známá hláška Let's go. Znamená to něco jako
pojďme (pojďme na to?)ne?
Děkuji
Zovna si rovnám svoje slovíčka v Language Lab, to jsem ráda, že mohu nepr. slovesa dokončit.
Jen mne napadlo u ‚let‘ známá hláška Let's go. Znamená to něco jako pojďme (pojďme na to?)ne?
Re: Děkuji
Viz článek o rozkazovacím způsobu v angličtině.
Děkuji
Zovna si rovnám svoje slovíčka v Language Lab, to jsem ráda, že mohu nepr. slovesa dokončit.
Jen mne napadlo u ‚let‘ známá hláška Let's go. Znamená to něco jako pojďme (pojďme na to?)ne?
Re: Děkuji
Přihodil jsem do článku odkaz na rozkazovací způsob.
Mama Mia
That's what I was looking forward to for so long time! This episode is definitely my favourite one. I appreciate your effort so much! Great job! Thanks a lot…
Shrnutí
Moc díky za nepravidelná slovesa, jen se nemůžu dočkat slibovaného shrnutí – poslední lekce. Kdy ji asi plánujete?
Shrnutí
Moc díky za nepravidelná slovesa, jen se nemůžu dočkat slibovaného shrnutí – poslední lekce. Kdy ji asi plánujete?
Re: Shrnutí
Snad do konce prázdnin.:-)
BID???
nechapu bid…je to jako na vyber min cas bade a past participle bidden???Nebo proc je to v tabulce jako jeden tvar??
BID???
Musim tohoto clovicka ktery stvoril tuto stranku pochvalit nebot je to nej[rehlednejsi angl gramatika kterou jsme kdy videla
nejprehlednejsi gramatika kterou jsem kdy videla a kterou jsem taaak dlouho hledala uz nepotrebuju knizky staci mi jen vase stranka.Dekuji moc.
BID???
Musim tohoto clovicka ktery stvoril tuto stranku pochvalit nebot je to nej[rehlednejsi angl gramatika kterou jsme kdy videla
Re: BID???
BID má většinou tvary BID-BID-BID, ale můžete se setkat také s jinými tvary.
BID není jediné sloveso, které má možností víc a já se je vždy snažil připsat.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.