Skutečně to vypadá na super výběr. Snad taky nezapomenu
Re:
Dejte si upomínku do mobilu.
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2009
Skutečně to vypadá na super výběr. Snad taky nezapomenu
Re:
Dejte si upomínku do mobilu.
Těším se, těším Zapomenout nesmím
Re: Re:
No, mohl jsem udělat ‚THE WINNER TAKES IT ALL‘, ale to by zase byla menší pravděpodobnost vítězství, ne?
Re: Re: Re:
To jo, šance by byla daleko menší, protože vsadím se, že se zúčastní přes 100 lidí. Všechny seriály jsou super, akorát Six Feet Under neznám, jenom podle názvu.
Six Feet Under!!! Jupí! Díky za tuhle soutěž!
A kdybyste někdy v budoucnu chtěl zařadit seriály jako Buffy the Vampire Slayer, Mad Men či Firefly, nezlobila bych se.
Už se těšim na soutěž!!!
už se těším na soutěž, brala bych Big Bang Theory protože to je fakt super seriál
Taky se moc těším a jsem zvědavá na otázky jaké si pro nás vymyslíte…
je to nějak věkově omezený? : doufám že ne celkem mě to láká:-)
Juva, já se těším! Tak sem s tím
Re:
Není.
UF…
stastie ze sa ta sutaz este nezacala … lebo sa mi vcera snivalo to ze som tu nebola jeden den a potom som prisla a ze … nooo sutaz zacala skor a uz tu bola druha otazka … odpovede sa mali posielat kazdy den markovi a pod kazdu odpoved trebalo napisat bud nejaku vyhodu alebo nevyhodu facebooku … a tam taky popis od marka ze viem ze z toho asi zakapem ale chcem to tak .. alebo nieco v tom zmysle … nastastie to bol len sen a hadam stihnem zaciatok sutaze
UF…
stastie ze sa ta sutaz este nezacala … lebo sa mi vcera snivalo to ze som tu nebola jeden den a potom som prisla a ze … nooo sutaz zacala skor a uz tu bola druha otazka … odpovede sa mali posielat kazdy den markovi a pod kazdu odpoved trebalo napisat bud nejaku vyhodu alebo nevyhodu facebooku … a tam taky popis od marka ze viem ze z toho asi zakapem ale chcem to tak .. alebo nieco v tom zmysle … nastastie to bol len sen a hadam stihnem zaciatok sutaze
Re: UF…
Také se moc těším
Už se nemůžu dočkat, moje dny prostě plynou v angličtině.
Mně se zase zdálo, že pribyl nový článek !Jak se učit podle soutěží na
HFE" a až jsem se lekla, že to nestihnu přečíst, než soutěž začne,
honem jsem ráno ten článek hledala, no nic. Po kafi mi došlo že to byl jen
sen.
Může soutěžit více lidí z jedné IP adresy? Jde o to že v naší budově máme společnou IP adresu…
Re: Re: Dotaz
Ok, budu se tedy řídit kurzem Český národní banky
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.