Re: Re: Re: Ztracené lekce
Nojo, máte pravdu. Představte si, že program používá už něco přes 3000 uživatelů, a tento problém mi zatím nikdo nehlásil.
Omlouvám se.
Komentáře k článku: Language Lab - Demo
Nojo, máte pravdu. Představte si, že program používá už něco přes 3000 uživatelů, a tento problém mi zatím nikdo nehlásil.
Omlouvám se.
Omlouvám se.
Re: Re: Re: Re: Ztracené lekce
V pohodě, no problem,
není nic jednoduššího než uvozovky nepoužívat. Jen jsem chtěl vědět jestli není možný tu lekci někde vytáhnout z temnoty. Neva udělám si ji znova, nebylo tam tolik slovíček .
Díky za reakci
Omlouvám se.
Co přesně se tam stalo, to nevím. Pokud tam ten soubor už není, obávám se, že se mi ho obnovit nepodaří. Vážně se omlouvám.
Omlouvám se.
Mozna jen upozornit ostatni,
ja si delam ty lekce poctive, takze pridavam vyslovnost stazenou nekde z netu, vysvetleni z nejakyho advanced learner's dictionary a kdyz je tech slovicek pak vic, je to docela kus prace. Ale aspon pak clovek oceni co stalo prace asi takovej soft udelat a nacpat tam vsechny ty lekce
Dobrý den,
mám malý problém s LL. Používa LL na PC a na laptopu a vytvářím si vlastní slovíčka a lekce a jednou za čas překopíruju adresář lessons a sndbank i na laptop, abych měl lekce stejné. Doted to fungovalo na windows XP (oba stroje). Ale teď jsem přešel na windows 7 a když si vytvořím slovíčko a přidám k němu výslovnost, tak se neukáže ani v txt souboru ani v sndbank, ale přitom v LL to je a funguje to a když kontroluju cestu waw souboru v LL tak existuje a je tam, ale například v exploreru nebo v total commanderu to nenajdu ani skryté nikde. Takže teď když překopíruju zmíněné adresáře, tak se vlastně nic nezmění.
To je prosto, že WIN Vista a WIN 7 používají indexování… v XP bylo vidět všechno, v WIN Vista a 7 jsou normálně vidět jen zaindexované soubory. Jednoduše si pro složku zvolte zobrazit i nezaindexované soubory.
Dekuji, ale vyresilo se jen pul problemu. Ted konecne vidim ty waw soubory, ale s tema txt souborama je to porad stejny. Ja ten txt soubor vidim a muzu ho i otevrit v tom problem neni, ale kdyz pridam do lekce slovicko, tak to v LL funguje, ale v txt se to neobjevi a kdyz to kopiruju, tak se to zkopiruje bez toho. Je divny, ze kdyz ten textak otevru v jinym softwaru, tak tu zmenu vidim, ale to mi je k nicemu, protoze to potrebuju kopirovat a to bohuzel nefunguje. Uz nevim co s tim .
A nejzajimavejsi je, ze se to deje jen u nekterejch souboru.
Jsem z toho jelen.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.