to je naprosto bombastické! už se těším škoda jen, že je to jen pro jednoho vítěze, protože v tom slosování by to na mě stejně nepadlo
Komentáře k článku: Velká soutěž o studijní pobyt v UK!
to je naprosto bombastické! už se těším škoda jen, že je to jen pro jednoho vítěze, protože v tom slosování by to na mě stejně nepadlo
dotaz
Mohu se zůčastnit i když mi bude 16 až v březnu?
Re: dotaz
taky by mě to zajímalo, mně bude 16 až v srpnu
Re: Re: možnost dvojí účasti
i přes Bridge??? Jak? O tom nai nevím… :o(
Ráda bych se zeptala, jestli můžu soutěžit, i když mi bude 16 až v dubnu?
Re: Re: možnost dvojí účasti
i přes Bridge??? Jak? O tom nai nevím… :o(
Re: Re: Re: možnost dvojí účasti
Ano, sledujte BRidge, i tam bude soutěž o tento pobyt.
Ráda bych se zeptala, jestli můžu soutěžit, i když mi bude 16 až v dubnu?
Re:
Ano, limit je červen.
Re: Re: dotaz
V březnu OK, v srpnu už bohužel pozdě.
Re:
v červnu 2010.
no to je skvělé, ještě aby tak trochu štěstíčka při losování
To je asi jenom pro jednu osobu že? myslím kdybych náhodou vyhrála jestli
bych mohla jet s kamarádkou. příp. jestli by se to dalo nějak dokoupit.
protože
ta soutěž je sice super, ale zase být v GB sama bez nikoho známýho to by
mě asi ani nebavilo..
To je asi jenom pro jednu osobu že? myslím kdybych náhodou vyhrála jestli bych mohla jet s kamarádkou. příp. jestli by se to dalo nějak dokoupit. protože
ta soutěž je sice super, ale zase být v GB sama bez nikoho známýho to by mě asi ani nebavilo..
Re:
Myslím, že z hlediska učení angličtiny je to to NEJLEPŠÍ – být tam sám. Když budete s kamarádkou, angličtinu uvidíte jen z dálky.
Re:
Myslím, že z hlediska učení angličtiny je to to NEJLEPŠÍ – být tam sám. Když budete s kamarádkou, angličtinu uvidíte jen z dálky.
Re: Re:
to je sice pravda jenomže já se angličtinu učim už devátým rokem. a skromně musim říct že mi docela jde jsem schopná se i dívat na cizí seriály bez titulků a celkem v pohodě jim rozumím. do Anglie bych chtěla proto, abych pochytila něco z jejich přízvuků, ještě více se zdokonalila v aj a prohlídla si památky. což by šlo líp s kámoškou
Re: Re: dotaz
V březnu OK, v srpnu už bohužel pozdě.
Re: Re: Re: dotaz
tak to je škoda, snad někdy příště
hm supr soutěž škoda že mi neni 16, ale aspoň jsem už v Anglii byla no snad někdy příště. PS: zavidím výherci anglie je krásná
how?
zdravím, jenom se chci zeptat, protože jsem ještě nikdy nesoutěžil, jak se posílají odpovědi a jestli odděleně nebo všechny najednou… : předem díky
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.