Gratulace
Velká gratulace všem výhercům a výherkyním
Komentáře k článku: Vyhodnocení velké seriálové soutěže 2009
Gratulace
Velká gratulace všem výhercům a výherkyním
Neuvěřitelné
Dobrý den všem, nevěřím vlastním očím!!! Na tenhle web chodím od roku 2005 (zaregistrovala jsem se až 2009 jen kvůli soutěžím) a mám ho moc ráda. Ale teď ho přímo zbožňuju Gratuluju všem výhercům a moc děkuju
Congrats!
Paráda
Wau. Tak se na mě opět po delší době usmálo štěstí v nějaké soutěži. Nakonec se tedy vyplatilo, že jsem odpovědi na otázky včera vyhledával až skoro do půlnoci.
Už se na nějaký ten seriálek moc těším a velice jsem zvědavý co tam na mě zbyde (mezi výherními seriály jsou mé dva nejoblíbenější seriály, ale moc nevěřím tomu, že na mě jeden z nich zbyde).
Také moc gratuluji
Paráda
Wau. Tak se na mě opět po delší době usmálo štěstí v nějaké soutěži. Nakonec se tedy vyplatilo, že jsem odpovědi na otázky včera vyhledával až skoro do půlnoci.
Už se na nějaký ten seriálek moc těším a velice jsem zvědavý co tam na mě zbyde (mezi výherními seriály jsou mé dva nejoblíbenější seriály, ale moc nevěřím tomu, že na mě jeden z nich zbyde).
Re: Paráda
Úplně jsem zapomněl…Moc gratuluji všem ostatním výhercům.
Gratuluji všem výhercům! Soutěž byla pěkná, i když velice těžká (pro mě). Mám proto radost, že jsem poznala všechny hudební úryvky, ani jsem v to nedoufala. Od správného typu jsem taky nebyla daleko. Třeba se štěstí usměje příště. Děkuji za skvělé stránky!
Re: Paráda
Úplně jsem zapomněl…Moc gratuluji všem ostatním výhercům.
Re: Re: Paráda
Zase ti gratuluji Samozřejmě, že i ostatním.
Moje seriály
Ještě posílám info pro ostatní, abyste věděli, co na vás ještě čeká Já si vybrala Six Feet Under, How I Met Your Mother a Desperate Housewives.
Také gratuluji, užijte si výhry.
gratulujem
Tak tomu říkám předvánoční překvapení Že se na mě v téhle moc fajn a zábavné soutěži s mnoha super seriály usměje štěstí bych doopravdy nečekal:) Děkuju moc a a všem výhercům gratuluji!
Gratuluji. Kolik lidí se tedy zúčastnilo? Nějak to nemůžu najít. Děkuji.
Gratuluji. Kolik lidí se tedy zúčastnilo? Nějak to nemůžu najít. Děkuji.
Re:
„přesná stovka“
Také se připojuji ke gratulacím ostatním výhercům:)
Tohle bylo krásné předvánoční překvapení, vybrala jsem si Veronicu Mars
a Stargate Atlantis.
Moc děkuju
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.