gratulace
Moc gratuluji výhercům! na mě se štěstí neusmálo, snad příště ;)ale jinak to byla moc dobrá soutěž!
Komentáře k článku: Vyhodnocení velké seriálové soutěže 2009
gratulace
Moc gratuluji výhercům! na mě se štěstí neusmálo, snad příště ;)ale jinak to byla moc dobrá soutěž!
Taky jsem nejdřív nevěřila, že jsem vážně vyhrála. V neděli mám narozky, takže tohle je takový krásný dáreček nejen předvánoční Samozřejmě moc blahopřeji i všem ostatním výhercům!
Gratuluji vítězům,
taky je mi útěchou,že jsem měla odpovědi správně i když hlavně
s pomocí mojí „dušinky“
A co Poe?
Tak jsem nic nevyhrála, i když mi děti pomáhaly hádat znělky…nevadí, třeba jindy. A pane Vít, bude vyhodnocení Poea? Jsem už jak na trní…to napětí mě zabije…
A co Poe?
Tak jsem nic nevyhrála, i když mi děti pomáhaly hádat znělky…nevadí, třeba jindy. A pane Vít, bude vyhodnocení Poea? Jsem už jak na trní…to napětí mě zabije…
Re: A co Poe?
Máme v plánu to do vánoc vyhlásit, tak, abychom ceny stihli zaslat ještě před ‚ježíškem‘. Nebojte, nezapomněli jsme.
Taky všem gratuluji a snad jindy se na mě taky usměje štěstíčko
Re: A co Poe?
Máme v plánu to do vánoc vyhlásit, tak, abychom ceny stihli zaslat ještě před ‚ježíškem‘. Nebojte, nezapomněli jsme.
Re: Re: A co Poe?
Tak to jsem ráda, díky. Nechtěla jsem Vás honit, vím, že toho máte hodně…
Přidávám se ke gratulacím Mě nejvíc potěšilo, že jsem měla dobře alespoň ty otázky, na které jsem zaslala odpověď, poněvadž jsem je taky dohledávála až téměř do uzávěrky. Vytipovala jsem si 15 nejschůdnějších otázek a teď mě mrzí, že jsem vynechala tu sedmou otázku s mým nejoblíbenějším seriálem (i když je pravda, že ten by asi jako nevybraný nezůstal Dokonce jsem se téměř trefila i u 1. otázky, kdy jsem měla rozdíl „jen“ o 12 korun, ale to netusim, proc jsem furt ještě k tomu chtěla dohledat „poštovné a balné“
Asi jsem zvědavá, ale kdo vyhrál tu poslední cenu?
Asi jsem zvědavá, ale kdo vyhrál tu poslední cenu?
Re:
Poslední seriál (co zbyl) bys seriál ALIAS. Vyhrála ho uživatelka danae13 (16851) z Vrchlabí, protože ho měla v preferencích na prvním místě (jako jediná).
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.