Help for English

Jazykové školy - Praha

4Meanor: Určitě je dobrý zjistit si něco o tý škole, kam chceš jít, ale ty děláš, jako kdyby sis ji chtěl koupit. Já jsem chodil na pomaturitní studium aj a teda že by tam byli učitelé nějaká extra třída to ne, ale když se chce, tak se to naučíš klidně i sám, jak píše roman298.

Meanor:
Take moc nedoporucuju Tutor, chodila jsme tam na pripravu na FCE a nebylo to dobre, zejmena rodily mluvci byl hrozny. Stejne mi nejvic dala priprava doma. Ale napriklad kurs francouzstiny byl skvely. Proste zalezi na uciteli.

Já jsem chodil na kurz k CAE do British Council a měli jsme dva učitele, jednoho v úterý a druhého ve čtvrtek. To střídání je docela zajímavý nápad, ale myslím, že mít jednoho lektora celou dobu je lepší. Jinak ale byli oba vynikající, vystudovali v Británii VŠ, což možná nevypovídá o pedagogických kvalitách, ale určitě zaručuje úrověň vyjadřování a inteligenci…sa­mozřejmě tomu pak odpovídá i cena, která je v BC vysoká. Můj (skromný) názor je, že od určité úrovně (cca FCE) se už člověk může učit sám, ale samozřejmě zaleží co komu vyhovuje. Já už třeba na žádný kurz chodit nebudu, protože za těch 10 000 Kč si můžu radši nakoupit tolik knih a filmů, že budu mít reading a listening v CPE na áčko :-D teď už jenom všechny ty knihy přečíst a je to..vidím to tak na pět deset let :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.