Super!
Excellent article – thanks!
Komentáře k článku: Základní otázkový slovosled (pomůcka)
Super!
Excellent article – thanks!
bezva
podobné pomůcky miluju a studenti je vítají vždycky, takže děkuju moc za dobrý nápad, zrovna s těmi otázkami taky zápolíme
MaeDeSalve
Skvělý nápad, doporučuji místo provázku použít tzv. kloboukovou gumičku.
Fantastický nápad! Jen tak dál.
Výborný napad
Díky moc LionessCZ a p.Svozílku. Jdu na to.
doporučuji tvrdší papír, po ohybu všech hran doporučuji slepit pášť a jednu základnu, pomocí prstů se to líp slepí ze vnitř a druhou základnu po okrajích namažte lepidlem stejně tak jako bílé spojovací hranky pláště, které by měli být mírně zvdihlé ven z tělesa, po přiklopení druhé základny se obě lepící strany dobře k sobě přichytí
:o)
Díky za dobrou fintu, určitě použiji. DÍK! Katka
Fantastické
Díky pane Romane. Je to fakt super a jdu na to. Jinak s Vámi naprosto souhlasím. Ten „rozhovor“ absolutně sedí. Prosím více takových „kravinek“.
Výborná pomůcka /žádná kravina/
Skutečně výborný nápad -‚škola hrou¨‘. Já bych si to vylepšila tím, že bych použila staré počitadlo, hranolky provlékla drátkem, na kterém by se lépe otáčeli a zasunula do stojánku od počítadla. Moc děkuji za skvělý nápad.
Áno
… a ešte sa aj zamestnajú ruky, ktoré ináč blúdia po iných trasách…
PRávě jsem si to vyrobil a není to špatný. :--)
Od pátku mám strašně málo času, ale barevné čtvrtky jsem si už
koupila.
Tenhle nápad je vynikající.
Právě včas
Tenhle vynález se mi perfektně hodí do kurzu pro „věčné“ začátečníky, už jsem vyrobila 2, je to sice piplačka, ale námaha se vyplatí :o)
myslím že je to skvělá pomůcka,doporučím mé učitelce ze školy,aby se na to podívala,ta s tím taky občas zápolí
Úžasnej nápad!!! Díky moc za pomoc Díky za tyhle stránky.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.