Fresh, to jsi musel pak smazat?
Fresh, to jsi musel pak smazat?
Nesliboval autor toho časopisu hory doly a nakonec se ani neozval?
nemusel, ale rád jsem to smazal.
jo, byl to filuta.
Navíc to byly myslím zkopírované články z wikipedie
jj přesně tak.
Dobrý den, Aj lajk Váš web, je fakt super. Každopádně chci se zeptat, dokázal byste udělat nějaký článek na to, jak se tvoří takové ty věty vyjadřující nějakou úměru? Myslím třeba: ČÍM VÍC se budu učit, TÍM LEPŠÍ budu mít znalosti… ČÍM MÍŇ budu spát, TÍM VÍC budu unavený. A podobně. Díky moc.
ano, takový článek bude. Díky.
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je tady nějaký článek o hracích kartách (terminologie, fráze atd.) nebo jestli nějaký plánujete? Například jak se řeknou: srdce, káry, piky, kříže, balíček karet, zamíchat karty, sejmout balíček karet, různé druhy karetních her atd.
není. A ani tomu nerozumím, takže vám článek ani neslíbím. Základní slovní zásoba, tu můžu zpracovat jako okruh slovíček, ale nic hlubšího na to téma nevymyslím.
dobry vecer,
kamaratke som dnes kontroloval pracu z angliny a vsimol som si, ze si myli
slovicka below vs bellow. Neviem kolko dalsich ludi to robi, kazdopadne
navrhujem toto ako temu na clanok, takze ak si myslite, ze sa to zide viacerym,
tak ho prosim napiste. Vdaka
no, na BELOW a UNDER článek plánuju. BELLOW s tím nemá nic společného, je to obyčejné slovíčko, na které dle mého názoru stačí mrknout do slovníku. Nevíc nepatří vůbec mezi důležitá slova, takže může být v článku jen jako poznámečka, že se BELOW píše s jedním L, protože se dvěma to znamená něco jiného.
Napadlo by mě, že by určitě hodně lidí ocenilo článek o tom, kdy
používat slovíčka jako large/big/great, small/little/tiny atd. atd. =)
Alespoň já určitě ano.
PS. Možná to tu někde je a já jsem jenom slepá.
co se naučit používat slovník?
o LARGE a BIG a o LITTLE a SMALL už se zmiňuji ve více článcích. LARGE / BIG je určitě rozebrané v rámci angličtiny pro začátečníky.
SMALL a LITTLE je nastíněno v článku o zdrobnělinách.
Máte ale pravdu, spec. článek by neuškodil.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.