cool
I like the idea. Thanx.
Komentáře k článku: Postcrossing - pohlednice z celého světa
cool
I like the idea. Thanx.
Souhlas
Postcrossing je skvělý projekt! Účastním se ho skoro 3 roky a stejně jako autorka článku jsem si zlepšila příjemným způsobem svoji angličtinu a našla mnoho přátel.
Určitě doporučuje se přidat a asi bude otázka času, než vás to pohltí. Myslím, že postcrossing je docela návykový
I have to express my thanks to you. The site is really fabulous. I'm already registered.
Awesome!
To musim urcite zkusit. Jen by me zajimalo jak je to s posilanim dopisu do zahranici. Vubec se v tom totiz nevyznam. Staci koupit obycejnou postovni znamku za 10kc, nalepit ji na pohled (+ vyplnit obdrzeny kod, adresu a podobne samozrejme) a hodit jej do postovni schranky ?
Awesome!
To musim urcite zkusit. Jen by me zajimalo jak je to s posilanim dopisu do zahranici. Vubec se v tom totiz nevyznam. Staci koupit obycejnou postovni znamku za 10kc, nalepit ji na pohled (+ vyplnit obdrzeny kod, adresu a podobne samozrejme) a hodit jej do postovni schranky ?
Re: Awesome!
*posilanim pohledu do zahranici jsem samozrejme mel na mysli (ale to je jedno, ze
Awesome!
10 korunova znamka asi nebude stacit myslim, ze min je 17 kc po evrope a 18 mimoevropu je to dle hmotnosti, kouknetese na stranky ceske posty – cenik – listovni zasilky. Nejjistejsi je poddat pohled primo na poste, muzete i s nalepenou znamkou, pokud chcete pridat nejakou peknou znamku, kdyz tak vas vyzvou k doplaceni.
ted sem se registroval. tak uvidime, az se najde chvilka, tak to vyzkousim
Re: ani také čierne to nebude
Súhlasím s tým, že ceny poštovného sú vysoké, na Slovensku je to tiež tak. Ale s ostatným už nie…byty sa vykrádali aj pred érou internetu, keby niekto chcel zistí si moju adresu jednoduchším spôsobom. Postcrossing je predsa o posielaní pohľadníc, nikde nemusím zverejňovať odkedy dokedy trčím v práci, kedy budem na dovolenke a pod. Facebook je v tomto smere oveľa nebezpečnejší…takže ja posielam! Už som si našla aj adresy!
Postcrossing je bezva…
Jsem na Postcrossingu už více než rok a do mé schránky už dorazilo k dnešnímu dni 342 pohledů. Většina z nich mi udělala velikánskou radost. A úplně stejně jako dostávat pohledy mě baví vybírat, který pohled by se hodil pro toho, jehož adresu mi systém určil… je to zábava a je to poučné! Leze to do peněz… ale můžete si kdykoliv udělat přestávku, když zrovna nemáte na známky. Stojí to rozhodně za to
Amazing!
I've just registered!!!
I'ts a wonderful project!!!
Thanks for this article
super
Tak to je super. Brzy se taky zaregistruju . Už se těšim, až to vyzkoušim. Dík za nápad
Skvělé
Děkuji za informaci. Toto zní opravdu skvěle. To prostě nejde to nevyzkoušet.
Zip code
Ahoj, jak píšete 6místní zip code na pohled, který na něj má jen 5 políček?
Tak to zní skvěle! Hned to jdu vyzkoušet:-) Moc díky za další skvělý tip!
Awesome!
píšu si dopisy s američankou a dávám na obálku dve 10 kč známky. Dle české pošty to vychází na oněch cca 18,– ale takové známky asi neseženeme že
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.