No, nejsem si jistý, jestli jsem četl nějaký sci-fi román, povídku. Když jsem viděl seriál, nečetl jsem zase knížku. Budu muset asi ještě pátrat. Při nejhorším na této otázce končím.
Komentáře k článku: Soutěž o sci-fi seriál FIREFLY na DVD
No, nejsem si jistý, jestli jsem četl nějaký sci-fi román, povídku. Když jsem viděl seriál, nečetl jsem zase knížku. Budu muset asi ještě pátrat. Při nejhorším na této otázce končím.
Re:
No, myslím, že není problém nějakou tu povídku ještě přečíst, ne? Odesílá se to až za cca týden.
homework 4
Can I take any question from fantasy kind also?
homework 4
Can I take any question from fantasy kind also?
Re: homework 4
ok
Re:
clovek by se predevsim nemel bat komunikovat a presne k tomu, dle meho nazoru, soutez smeruje. myslim ze rozhodce odpusti lamanou tezkopadnou, ale alespon trochu srozumitelnou odpoved… teda alespon doufam, protoze je to i muj pripad . neni dulezite pouzivat anglictinu perfektne hned od zacatku, je dulezite ji vubec pouzivat, dokonalost pak prijde sama… mozna.
Nevím jak pro vás, ale pro mě byl bezpochyb nejtěžší poslední úkol
Nevím jak pro vás, ale pro mě byl bezpochyb nejtěžší poslední úkol
Re:
pro me byla nejtezsi trojka, priznam se rovnou, neni to 150 slov
posledni ukol jsem se snazil neodflaknout stylem:
teleport – teleport
galaxy – galaxie
virtual – virtualni
a presto se mi podarilo nasbirat vice nez tech 25 slovicek a spojeni.
Re:
pro me byla nejtezsi trojka, priznam se rovnou, neni to 150 slov
posledni ukol jsem se snazil neodflaknout stylem:
teleport – teleport
galaxy – galaxie
virtual – virtualni
a presto se mi podarilo nasbirat vice nez tech 25 slovicek a spojeni.
Re: Re:
Pro mě bylo taky nejtěžších těch 150 slov. Nakonec jsem se dostala asi na 153. Ten slovníček šel celkem dobře…
Re: Re:
tak právě překladům typu teleport-teleport jsem se snažila vyhnout, a když už tam něco takového mám tak jsem ještě v závorce vysvětlila o co kráčí no uvidíme, kdo bude vítězem ;)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.