No tomu rikam spravny recept, konecne recept, kde je rozumne mnozstvi vina. Nemam rada recepty typu „Neco na vine“ a pak je tam muzete pridat deci vina, ale nemusite .
Komentáře k článku: Recipes: BEEF STEW
No tomu rikam spravny recept, konecne recept, kde je rozumne mnozstvi vina. Nemam rada recepty typu „Neco na vine“ a pak je tam muzete pridat deci vina, ale nemusite .
Re:
Jo jo, ono je to s pivemasi větší ‚klasika‘. Jenže on se Guinness u nás docela špatně shání
PIE taky určitě jednou bude
Re: Re:
Guinness mají ve třetinkách ve stálé nabídce BILLA. Myslím. Stojí 50 kaček.
to Roman: Takze to co popisujes jako turin prodavaji u nas Kauflandu jako pastinak. Je to stejne nebo ne?
to Roman: Takze to co popisujes jako turin prodavaji u nas Kauflandu jako pastinak. Je to stejne nebo ne?
Re:
Jo, obávám se, že jo… už v tom mám hokej… Prostě tam nakrájej nějakou kořenovou zeleninu
Re:
ta rostlina má latinský název Brassica rapa, což je v češtině prý BRUKEV ŘEPÁK.
obecně doporučuju tyhle věci vždy vyhledávat dle latinských názvů. Prostě si rostlinu najděte v anglickém atlasu pod anglickým jménem (i na wikipedii) a bude tam uvedený název i latinsky. Podle latinského názvu pak hledejte v českých zdrojích.
Brukev řepák… that really made me laugh…
Brukev řepák… that really made me laugh…
Re:
Jo, představte si, že jdete do vaší místní zeleniny a řeknete, že chcete jednu „brukev řepák“. Nebo JEDEN „brukev řepák“?
Re:
Jo, představte si, že jdete do vaší místní zeleniny a řeknete, že chcete jednu „brukev řepák“. Nebo JEDEN „brukev řepák“?
Jsem si myslela, ze si Marek dela srandu a ono to fakt existuje .
Ja bych se sla zeptat do te zeleniny, ale co kdyz by to nahodou meli, co bych
s tim delala.
Jsem si myslela, ze si Marek dela srandu a ono to fakt existuje .
Ja bych se sla zeptat do te zeleniny, ale co kdyz by to nahodou meli, co bych s tim delala.
Re: Re: Re:
No přece BEEF STEW, ne?
Re: Re: Re:
No přece BEEF STEW, ne?
Re: Re: Re: Re:
Já mám vařeno na dva dny dopředu . To měl Svóza říct, že budeme vařit Beef stew.
Za naši rodinu vyhlašuji neformální soutěž. (bez Markovo svolení)
Kdo přiveze na sraz HFE brukev řepák nebo potvrzení s razítkem, že brukev řepák neměli, vyhrává od nás pivo nebo limo.
Doufám, že se mi zítra oběd povede. Jen se chci zeptat jak se čte to 600 g a 2 tbsp. Myslím tím jestli je to v množném čísle. A jestli se to čte s of. 1/2 l of red wine. Děkuju
prosím vás mushrooms jsou žampiony nebo hříbky? nebo které houby jsou v irsku oblíbené?
jen bych doporučil místo cukru karamel
prosím vás mushrooms jsou žampiony nebo hříbky? nebo které houby jsou v irsku oblíbené?
Re:
obecně houby, hříbky jsou ‚porcino‘
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.