výhra
to by v tom byl čert, abych už taky jednou něco nevyhrála
akorát teda babo raď, co vybrat…
Komentáře k článku: Nejlepší články na Help for English - 2. kolo
výhra
Congrats! Nice to see familiar faces
Gratuluji výhercům. Je těžké vybrat pět nejlepších článků, i když už ze zúžené nabídky, protože tento web je úžasný celý.
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Děkuji Mám ohromnou radost
výhra
Re: výhra
No, pro mě to teď bude jednodušší – vybírat jen z 30 možností
Congrats! Nice to see familiar faces
Re:
Známé tváře vidíš možná právě proto, že měly víc hlasů
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Děkuji Mám ohromnou radost
Re: jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
You lucky duck
Gratuluju výhercům speciálně Honykovi, který má, jak je vidět, z výhry takovou radost, že reaguje na každý komentář
Osobně mám trička sice už dvě, ale beztak si držím palce do 2. kola Trička jsou užasná a nosím je všude, kde můžu. Vybírání bylo tentokrát daleko jednodušší … avšak ne bez dilemat. TOP5 5× zdar
Moje články postoupily, jdu projít ty ostatní a můžu se zase začít těšit na tričko
Gratuluju výhercům speciálně Honykovi, který má, jak je vidět, z výhry takovou radost, že reaguje na každý komentář
Osobně mám trička sice už dvě, ale beztak si držím palce do 2. kola Trička jsou užasná a nosím je všude, kde můžu. Vybírání bylo tentokrát daleko jednodušší … avšak ne bez dilemat. TOP5 5× zdar
Re:
bodejť bych neměl radost, vždyť už jsem asi dva roky nic nevyhrál
Re: Re: jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Uff, docela past na moje oči tenhle Tvůj poslední komentář. Měl jsem pocit, že se tu přiostřuje. Kór v závislosti na Markově posledním článku z rubriky hovorová angličtina a také mnou sledovaným seriálem The Inbetweeners.
Užijte si trička!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.