radost
Tak to moc děkuji, mám opravdu radost, tak už těch triček budu mít 8. Strašně ráda je nosím.
Komentáře k článku: Nejlepší články na Help for English - vyhodnocení
radost
Tak to moc děkuji, mám opravdu radost, tak už těch triček budu mít 8. Strašně ráda je nosím.
supeeer
Jeeee- mam obrovsku radost Vase stranky nevyuzivam este velmi dlho ,ale su zatial najlepsie ake som doposial nasla.Prve zapojenie do sutaze a hned vyhra Dakujem,dakujem,dakujem…
radost
Re: radost
8? vy sa teda mate…ja som sa 1× zapojil do sutaze ale nevyhral som hadam vyhram nabuduce
8? vy sa teda mate…ja som sa 1× zapojil do sutaze ale nevyhral som hadam vyhram nabuduce
Re: Re: radost
Nic si z toho nedělej, já nikdy nic nevyhraju. Nevyhrál bych ani kdybych byl třeba jedinej soutěžící :--)
radost
Gratuluji Georgio, vy na ty soutěže máte štěstí teda, moc závidím
Gratuluji Georgio, vy na ty soutěže máte štěstí teda, moc závidím
Ano, za tři roky – třetí výhra, asi proto, že se zůčastňuji
téměř všech soutěží.To já ráda Ještě se těším až bude hotová
Letní soutěž, tam mám také příspěvěk.
Ale také výhru přeji všem ostatním, ať máme radost všichni.
Nic si z toho nedělej, já nikdy nic nevyhraju. Nevyhrál bych ani kdybych byl třeba jedinej soutěžící :--)
Re: Re: Re: radost
mám podobnou zkušenost, ale říká se, že buď má člověk štěstí v lásce, nebo ve hře, takže bysme vlastně mohli být spokojení, ne?
mám podobnou zkušenost, ale říká se, že buď má člověk štěstí v lásce, nebo ve hře, takže bysme vlastně mohli být spokojení, ne?
Re: Re: Re: Re: radost
To je fakt! I když angličtina je vlastně moje milenka, takže…
Dneska si odpustím jedovaté poznámky a gratuluji Svózovi za umístění tří článků v první pětce a Markovi za největší počet článků v první 15-tce. A těm ostatním, že se jejich články umístily v první 15-tce, protože Marek a Roman byli silní soupeři.
Dneska si odpustím jedovaté poznámky a gratuluji Svózovi za umístění tří článků v první pětce a Markovi za největší počet článků v první 15-tce. A těm ostatním, že se jejich články umístily v první 15-tce, protože Marek a Roman byli silní soupeři.
Re:
Neměla to být soutěž autorů článků.
Škoda, že se o nejlepších 15 článků nehlasovalo ve formě ankety, zúčastnilo by se více lidí…
Re:
Re: Re:
Já vím, ale co jiného z toho máte než to potěšení, že článek, s kterým jste se lopotili do noci se studentům líbí.
To je přesně i můj případ. Výhercům gratuluji a moc jim to přeji.
Re:
Re: Re:
Soutěž autorů článků tu už přeci jednou byla na fóru. Pamatujete? Měl to být takový duel smrti ala hip-hop niggas.
Velká gratulace všem výhercům!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.