Help for English

Soutěž o seriál JOEY na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál JOEY na DVD

 

tak ja vcerejsi otazku promeskala a mam i s dneskem 2/8 … hmmm … doufam, ze moje otazka byla i vcera a tech svych 7 spravnych odpovedi se tak uz nedockam …

Tak bych už bývala byla měla 6 správných odpovědí. :-D
Jsem zvědavá, jestli bych se trefila i do té sedmé.

hurá, mám pátou :-)

Výhercům gratuluji :)

Mně stále zbývají ještě dvě odpovědi.

Á už jenom jedno! :-/ Jestli teď bude až na konci, tak se asi zbláznim :-D

I tuhle odpověď jsem měla v mých osmi, ale ten se tam právě připletl navíc, takže bych byla bývala měla 6.

ah

jaj to uz len jedna sada … tak ked mi treba este tri asi nie je velka sanca co?! :-D .. v kazdom pripade gratulujem vyhercom tiez (to mali stastie ze je vaicej tych sad lebo kebyze si predstavim ze mi padne bingo a niekto ma len o 5 minut predbehne tak by ma to mrzelo :-D)

To je krasna symbolika:-) – pokud spravne pocitam, je tohle moje 17.soutez tady na HFE a 17 je moje stastne cislo, protoze jsem se sedmnacteho narodila :-)

Gratulace

Blahopřeji vítězům…bohužel se potvrdilo, že bingo není moje parketa – zatím mám 3/10 a jedna mi utekla, no rozhodně nejsem adept na výhru, ale přeji štěstíčko ostatním :-)

Gratulujem vyhercom :-) Mne ostavaju este 3 slova- takze nic z toho :-( Ale zabavila som sa a kazdy den som sa tesila na novu otazku 8-)

dneska třetí zásah, hurá, v lepší výsledek už nedoufám :? tak aspoň gratuluju všem, kteří měli šťastnější ruku při vybírání 8-)

Gratuluji výhercům! :))
já se včera zapomněla kouknout na otázku, tak už taky asi nehraju :D

Ja mam 2/11 :) a taky mi jedna otazka utekla :) takze asi uz taky nebudu tolik sledovat a drzim palce ostatnim :)

Je to strašně napínavý :) Zbývají mi ještě dvě odpovědi, ale moc tomu nedávám :)

Mě zbývá, pokud jsem se někde nesek :-D ,jedna, ale pokud se nepletu, tak bingo může až do dnešního večera ještě klidně padnout. Ono, naděje mě opustila už předevčírem, jinak blahopřeji výtězům.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.