Help for English

account na pisanie clankov

pilda: no superstar teraz pozeram asi druhykrat a to preto, ze poznam tam dvoch sutaziacich z videnia a jedneho aj osobne :-) Ale to je uz z ineho sudka :-)

No vysiela sa to u nas na Markize, co je televizia disponujuca este vacsou castou trhu, ako Jojka. Len zo zauijmavosti, ktora je u vas najsledovanejsia televizia? Prave ta Nova?

Ja viem, ze televizii ide len o to, aby si „ukrojila“ co najviac divakov, toho sa neboj :-), najma ked uz slovensku tusim tretiu superstar uz nikto nesledoval :-).

tomasnovella:
já ani nevím, která televize je u nás nejsledovanější. Každopádně nova je televize na kterou snad každý nadává, že tam dávají ve zprávách blbosti ale paradoxně na ní každý pořád kouká. :)

Já na televizi nekoukám vůbec, na žádnou. Dřív jsem koukal na dokumenty na Spektrum a Animal Planet, ale teďka už ani to ne. Věci co chci vidět si seženu na PC. :)

Slyšel jsem, že slovenská obdoba naší novy je vaše Joj, proto jsem si tipoval právě jí. :)

Nejsledovanější televize je u nás asi Nova, po ní následuje Prima.

Jestli pak víte, že v Superstar je i jedna slečna z Přelouče. :-)

Jn a ptali se jí co v Přelouči mají :D jsem čekal že řekne Marka, ale tak nevyšlo to, no… :-)

Co tedy řekla, že v Přelouči máme?

No, ona říkala, že Přelouč je strašně pěkný město, 15 km od Pardubic, máte tam občanskou zálužnu atd :)

Tady se na to můžeš podívat:

http://archiv.nova.cz/…e-video.html

Díky za odkaz. :-)

Dobrý den, myslím si, že povolení slovenštiny (přímo) na těchto stránkách by byl precedens, který by se vám mohl vymstít. (Nemyslím tím, že by druhý den přišel někdo z nové Guiney s tím, že tu chce taky psát články, když můžou i Slováci;-)
Zároveň nemůžeme ze Slovenštiny dělat cizí jazyk, je to přece jenom jazyk nám nejbližší a dlouho jsme žili v jednom státě.
Na první pohled mě překvapilo, že byste nepovolil články vysvětlující gramatiku v angličtině. Ale pochopil jsem, že tyto stránky byly, jestli se nepletu, založeny s cílem přinést český web o angličtině, pro Čechy, a s českým vysvětlením anglické gramatiky, atd…(to co tady prostě nebylo) Jestli se na tomto pohledu nic nezměnilo, tak proč to měnit. Je to samozřejmě čistě Vaše rozhodnutí, nikdo Vám do toho nemůže mluvit.
Když se vrátím k začátku; tak ve chvíli, kdy Vy tady uděláte tu změnu, že povolíte na stránkách jiný jazyk než byl původní koncept, tak musíte počítat s tím, že přijdou další lidi s dalšími požadavky, co tady změnit, atd.., budou chtít mít práva Vám do toho mluvit, a už se jich nezbavíte.
Nejlepším řešením je podle mě nějaká podsekce, nebo sub-portál (jestli to můžu takhle nazvat)jak už to tady bylo několikrát zmíněno, jakoby pod Vaší záštitou, ale spravován někým jiným. (ostatně takhle zde funguje němčina, španělština, atd..). Proč jim nedat šanci.

Ano souhlasím tento web má být v češtině, ale také souhklsím, ať je stejně jako jiné jazyky i ve slovenštině. Jak říká Marek, „Pokud by se toho někdo ujal jsme ochotni dodat..)
Asi bych zvědavě nahlédala k "sousedům“ jestli nemají něco dobrého i pro mne, protože tenhle styl výuky je propracovaný do detailů a je opravdu velkým přínosem pro studenty.A Slo­venština mi problémy nedělá líbí se mi, protože je to opravdu lahodná řeč.
Jen nechci míchat.
Prostě tento web je český, a já mám přání ať český a bezplatný a volný a parádní zůstane.
Díky Markovi Vítovi, Petru Hudíkovi,Romanu Svozílkovi se možná naučím anglicky. Jde mi to myslím parádně.

Mám zkušenost z jednoho kuchařského webu, kam přispívá skvělá kuchařka z Košic. Recepty administrátorka překládá do češtiny a i tak se často řeší, co je kapusta a co kel. V diskusi příspěvky zůstávají v rodné řeči přispěvatele a je vidět, že Slováci rozumí česky mnohem líp než my slovensky.
Jsem pro zachovat status quo – články v češtině a diskuze jak kdo umí.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.